Těhotenství. Mohl covid posunout ovulaci na později?
Ahoj holky, jsem tu nová. Doma máme už dvě odrostlé děti. Třetí jsme neplánovali,ale nechavali jsme tomu volný průběh.
Od 24.2.jsme byli v karanténě, protože jsme byli v kontaktu s pozitivní babičkou. 3.3. jsme byli na testu na Covid a všichni pozitivní. Menstruace měla přijít 6.3. (mám ji pravidelnou po 30dnech), jenže ms nedošla, takže jsem si dělala 12.3. test a negativní, další jsem si dělala 20.3. a taky negativní, další v pondělí 22.3. zase negativní. Dneska jsem si dělala další test ( mama test 2ks v balení) a po limitu se mi ukázal mini duch. A teď nevím zda teda těhotná jsem, nebo ne. Kdybych byla těhotná tak bych musela být už cca 8.tt a to by byl test jasně pozitivní, ne duch. Ještě mě napadlo, zda mi Covid nemohl posunout ovulaci na později? Sex byl za poslední měsíc cca 2-3krat, bylo nám dost zle. Mohlo by to být těhotenství?
Zítra budu zkoušet další test, a objednám se k Dr. K Dr jsem nevolala dřív, protože jsem četla, že Covid MS dost rozhází. Děkuji všem za odpovědi, hezký den 🙂
Mám úplně na chlup stejný problém, po covidu meškám teda zatím méně ale taky je mi to záhadou. A testy bohužel negativní. Myslím že se ovulace mohla posunout, tělo bojovalo s chorobou a tohle mohlo posunout "na později".

@meda204 mohla jsi mít ovulaci dýl, ať už kvůli covidu nebo z jiného důvodu. Tak uvidíš, jestli budou testy sílit 🙂