Těhotenství. Může se o něj jednat?
Ahoj holky, rozhodla jsem se zde napsat, protože možná zde naleznu podobnou situaci , nebo zajímavou informaci 🙂
Již 10 měsíců se s manželem snažíme o miminko, aktuálně mi gynekoložka doporučila inofolic, který piju již 2 měsíce 2x denně.
Cykly mám nepravidelné cca 32-34 DC.
Dnes jsem 40 DC ( takové zpoždění jsem nikdy neměla)
Aktuálně se ale vůbec necítím, ze bych měla dostat menstruaci.
Před M mne vždy bolí prsa, mám akné, nadýmá mě více než normálně 😃, člověk cítí bolest v podbrisku - asi nemusím popisovat.
Tento měsíc je to ale jiné - mám nalitá prsa, ale vůbec mě nebolí, akné nemám, v podbrisku mě sem tam pichne, více k večeru.
Test jsem si dělala 37 DC a viděla jsem nepatrného ducha- říkala jsem si, jestli nejsem opravdu ta co už hledá ... udělala jsem si v zápětí další z jiné značky a byl negativní.
38 DC také negativní TT.
Bazalní teplota se drží 37,2
Aktuálně čekám do neděle a v pondělí volám už lékařce pro případné vyvolání ...
Setkala se některá z Vás s podobnou situaci ? Popřípadě kdy Vám se ukázal pozitivní TT ?
Říkám si, ze zřejmě nám to asi opět nevyjde, ale zaráží mě ty příznaky...
Děkuji Vám za odpovědi 🙂
Mě se ukázala druhá čárka až 3 týdny po otěhotnění. Do té doby negativní, nebo 2x jen velmi slabá čárka, že skoro nebyla ani vidět. Držím pěsti 🙂 ale prsa mi na těhotenství reagovaly taky prakticky okamžitě
@n_ikola já mám prsa celkově citlivá, ale nemyslím, že by mě bolela. Začaly se zvětšovat, před otěhotněním jsem měla jen lentilky pod kobercem a v prvním trimestru se mi zvětšily o 2 velikosti. Holky v práci si dělaly srandu, že břicho mi neroste a místo toho rostu na úplně jiném místě :D ale už po 2 týdnech jsem cítila, že hormony pracují 🙂
@cherie24 ahojky, tak teď mám úplně v tom guláš. Dnes jsem 42 DC, dopoledne jsem myslela, ze došla MS, měla jsem ta toaletním papíru hnědo růžový výtok hlenovity, k večeru už se ale nic neobjevilo.
Zkusila jsem teda dnes večer Ovu test a tehotensky... na ovu je druhá čárka jako dušík, těhu test sněhobílý. Jak to mám tedy chápat ? Příznaky pro začátek MS stále žádné ....
Ahoj holky, snad ano... dneska jdu k lékaři, každopádně včera večer test negativní, takže mám spis
Negativní pohled na věc už ...
Cysta 4,5 x 5 Cm :( nasadil agulotin...

@n_ikola zdravím🙂 mě se ukázal dušík 3dny před MS
Hodně štěstí 🌸