icon

Těhotenství, nebo cysta?

kafry
12. bře 2017

Ahoj holky, prosím můžete mi poradit? Udělala jsem si těhotenský test, spíš tak ze zvědavosti, jelikož nemám pravidelný menstruační cyklus a ještě jsem to nedostala (+/- 3 dny zpoždění) a vyšlo mi viz. obrázek. Na internetu v různých diskuzích jsem vyčetla, že to může být i následek prasklé cysty (mám polycystické vaječníky). Tak se nechci radovat z případného těhotenství předčasně, než zajdu k doktorovi. Děkuji za jakýkoli názor 🌷

Těhotenství, nebo cysta?
jullli
12. bře 2017

Cista udela max ducha tohle je pozitivni test grqtuluji 🙂

jullli
12. bře 2017

Samozrejme cysta a gratuluji :D

kafry
autor
12. bře 2017

Myslíte? To by byla paráda 🙂 ale radovat se budu raději až to budu mít černé na bílém ještě
od doktora 🙂

jullli
12. bře 2017

@kafry na doktora jeste vyckejte at tam piradne neco vidi za dva dny testnete znovu 🙂 drzim palce

chipsicek
12. bře 2017

No já měla prasklou cystu, a na těhotenském testu byla druhá čárka vidět dobře, a né žádný duch. A doktorka mi tu cystu potvrdila ;)
Každopádně to nemusí být ten samý případ 🙂

jullli
12. bře 2017

@chipsicek ja treba mela cystu a tt cisty takze je to asi jak u koho pani pise ze uz ma spozdeni tak snad se docka 🙂

kafry
autor
12. bře 2017

Já si právě taky myslím, že je to cysta, protože se cítím pořád stejně, prsa mě nebolí a kromě čárky na testu, žádné změny...

absintka19
12. bře 2017

@kafry priznaky nebo nepriznaky nerikaji nic o kvalite a prubehu tehotenstvi. Budu drzet palec at je to tehu.

jullli
12. bře 2017

@kafry pokid mas strach ze je to cysta zitra skoc na krev ;) osobne si myslim ze takovy test cysta neudela.. Ale nejsem doktor..

kafry
autor
12. bře 2017

Spíš doufám, že to není cysta... uvidíme 🙂

lenickakl
13. bře 2017

Taky mam polycysticke vajecniky a cysta mi nikdy carku na testu neudelala. Objevila se tam az kdyz jsem byla skutecne tehotna

absintka19
13. bře 2017

@lenickakl presne, taky pcos zadna carka az v tehu.

luska__
13. bře 2017

pokud zítra bude silnější, je to jasné 🙂 navíc si myslím, že hormon hcg je jednoznačný. krev taky muze ukazat

kafry
autor
13. bře 2017

Dnes jsem si udělala test jiné značky a čárka je tam znovu, ale není tak plnohodnotně zbarvená, jako ta vrchní, takže pošupu k doktorovi a budu doufat 🙂

luska__
13. bře 2017

@kafry bude to těhotenství 🙂 hodně štěstí

kafry
autor
14. bře 2017

Holky, tak je tam miniaturní tečička, jupi 🙂 Jen mám teda hrozný průjem, asi kompenzaci za to, že nezvracím (zatím) :D 🙂

luska__
14. bře 2017

@kafry měla jsem průjem asi do 10tt, nevolnosti nejaky byly,ale zvracení nebylo

kateri_na
19. únor 2021

Ahoj holky, ms nemám už 2 měsíce včera jsem byla na ultrazvuku a nic byli tam vidět jen malé cysti doktorka mi řekla že těhotná nejsem.. a tak mě objednala k jiní doktorce nevím proč 😏 že ta mi řekne víc.. Nechápu to na bříšku mám tu hnědou čáru kozy se mi zvětšil o kolo bradavek mi to tmave řekla že to může být z váhy a pokud mě nebolí prsa tak nemůžu bejt těhotná 😐 tak jsem s toho úplně zmatená 😀😶

ema90
19. únor 2021

@kateri_na Kdyby jste tehotna byla, tak to na utz doktorka pozna.
Takze tehotna proste nejste a vase priznaky muzou mit x jinych duvodu.

droobecek
2. srp 2022

@kafry prosím chtěla jsem se zeptat jak to dopadlo mám ten samý problém a nevím si s tím rady 🙈