Těhotenství, nebo cysta?
Ahoj holky, prosím můžete mi poradit? Udělala jsem si těhotenský test, spíš tak ze zvědavosti, jelikož nemám pravidelný menstruační cyklus a ještě jsem to nedostala (+/- 3 dny zpoždění) a vyšlo mi viz. obrázek. Na internetu v různých diskuzích jsem vyčetla, že to může být i následek prasklé cysty (mám polycystické vaječníky). Tak se nechci radovat z případného těhotenství předčasně, než zajdu k doktorovi. Děkuji za jakýkoli názor 🌷

Samozrejme cysta a gratuluji :D
Myslíte? To by byla paráda 🙂 ale radovat se budu raději až to budu mít černé na bílém ještě
od doktora 🙂
No já měla prasklou cystu, a na těhotenském testu byla druhá čárka vidět dobře, a né žádný duch. A doktorka mi tu cystu potvrdila ;)
Každopádně to nemusí být ten samý případ 🙂
Já si právě taky myslím, že je to cysta, protože se cítím pořád stejně, prsa mě nebolí a kromě čárky na testu, žádné změny...
@kafry priznaky nebo nepriznaky nerikaji nic o kvalite a prubehu tehotenstvi. Budu drzet palec at je to tehu.
Spíš doufám, že to není cysta... uvidíme 🙂
Taky mam polycysticke vajecniky a cysta mi nikdy carku na testu neudelala. Objevila se tam az kdyz jsem byla skutecne tehotna
@lenickakl presne, taky pcos zadna carka az v tehu.
pokud zítra bude silnější, je to jasné 🙂 navíc si myslím, že hormon hcg je jednoznačný. krev taky muze ukazat
Dnes jsem si udělala test jiné značky a čárka je tam znovu, ale není tak plnohodnotně zbarvená, jako ta vrchní, takže pošupu k doktorovi a budu doufat 🙂
Holky, tak je tam miniaturní tečička, jupi 🙂 Jen mám teda hrozný průjem, asi kompenzaci za to, že nezvracím (zatím) :D 🙂
Ahoj holky, ms nemám už 2 měsíce včera jsem byla na ultrazvuku a nic byli tam vidět jen malé cysti doktorka mi řekla že těhotná nejsem.. a tak mě objednala k jiní doktorce nevím proč 😏 že ta mi řekne víc.. Nechápu to na bříšku mám tu hnědou čáru kozy se mi zvětšil o kolo bradavek mi to tmave řekla že to může být z váhy a pokud mě nebolí prsa tak nemůžu bejt těhotná 😐 tak jsem s toho úplně zmatená 😀😶

Cista udela max ducha tohle je pozitivni test grqtuluji 🙂