Těhotenství nebo cysta po porodu? Nejasnosti a zkušenosti
Ahoj… mám trochu zvláštní dotaz. Jsem tři měsíce po porodu. Asi před týdnem jsem měla velmi jemné krvácení. Myslela jsem ze přijela menstruace, ale nakonec z toho nic nebylo (i tak se mi to zdálo moc brzo protože plně kojím). Cítila jsem se trochu zvláštně, tak mě napadlo udělat si těhotenský test a je tam duch. Zda se mi strašně nepravděpodobné, že bych byla těhotná. O první mimčo jsme se snažili dva roky o druhé rok a půl. Může se takhle projevit i cysta? Jdeme teď na dovolenou takže k doktorovi zajedu nejdřív o týden. Ještě bych dodala, že máme s manželem nechráněný sex a další mimi uvítáme… jen se mi tenhle scénář zdá hodne zvláštní tak hledám co jiného může být příčinou. Děkuji.
Kamarádka plně kojila, neměla MS a děti má rok od sebe. Když dítě moc chtěla, léta to nešlo. Když nechtěla, bylo hned.
Zrovna tohle období bejva žena zrovna plodna 🙂
@elis1987 bohužel už nemáme moc čas…manžel i já máme vyšší věk… pokud další dítě bude tak se to musí podařit do roka. Taky nechci jet do práce a vracet se zpět na mateřskou. Proto ideálně pokud nám to bude hezky navazovat. Pokud se to povede tak super, pokud ne tak nevadí.
Tak pak dejte vědět držím pesticky ❤️
Samozřejmě že můžeš být těhotná 😃 kojení není antikoncepce. Mohl se Ti spustit cyklus a tedy i ovulace a rovnou šup a bude druhý 😀 a to že to nešlo předtím taky není indikátor toho, jak to půjde s druhým 😃 zkus zopakovat test a uvidíš.

No tak stát se může cokoliv neznamená to že jste se dřív snažili déle že to teď nemůže být hned. I když teda klobouček že necháte tělo pořádně vydechnout před dalším tehu a hlavně jak pak dvě malý mimca 😂 každopádně ať vám to dopadne jak si přejete