Těhotenství nebo ne?
Dobrý den, mám dotaz. Za posledních 14 dní jsem přibrala 6 kg i když sem už pět let nemohla pribrat ani gram. Také mi z prsou zhuruba podobnou dobu teče mlezivo. Říkala sem si že by to mohlo být ono ale včera sem naminutu přesně dostala měsíčky. Jsou o dost slabší než normálně ale přišli. Může to být tedy něco jiného než těhotenství? A nebo je možné být těhotná? Děkuju za odpovědi
Z vlastní zkušenosti.. první měsíc těhotenství, tedy když jsem to ještě ani nevěděla, jsem nárazově přibrala 10kg! I přes to, že jsem kojila (díky zánětu) pouze dva měsíce, tak se mi občas stalo, že mi pak z prsa lehce ukápla tekutina, ale to jsem přisuzovala tomu, že se tělo ještě vyrovnává po porodu s hormony a celkově se vším. Naposledy se mi stalo tak 6 měsíců po porodu, teď už ne. Těžko říct, ale asi bych určitě navštívila gyndu, jak je zmíněno nahoře. Těhotenství to být může, ale také nemusí.
Mlezivo se přeci tvoří až v posledních týdnech, maximálně měsících těhotenství... Podle mě je to nějaká hormonální porucha a mazala bych k lékaři...

@romananovotna radeji bych mazala na gyndu, co nejrychleji a pobavila se o tom. Muze to byt psychpsomaticke, nebo zdrav.komplikace, alebo tehu. Zde ti neporadime.