Těhotenství? Světle růžový výtok, bolí podbřišek, prso
Ahojy holky.s přítelem se snažíme o mimi a už jsem zoufalá...beru 3.měsíce clostik,jednu tabletu denne ,ale ten třetí měsíc jsem brala 2tablety 5.-9.
Ted mám už 3 dny zpoždění a dneska jak jsem se na wc utirala po male tak jsem mela takový světle růžový výtok.ale jen Rano.poboliva me v podbřišku jako bych to už mela dostat,ale porad nic.prso me bolí jen jedno a to jen jak si na něho sahnu.test jsem si dělala včera odpoledne, ale vyšel negativni.může to byt třeba tehu ,nebo je zase něco špatně?
@michelka01 ahojky, zkus testík znova a spíš ráno 🙂 a obden.. já měla při prvním těhu v den kdy měla přijít menstruace uplně slaboulinkou čárku a pak sem zkoušela obden a pak sílila
@ejmisek Ja právě u prvního tehu to zjistila az v 5tt.s přítelem jsme se domluvili,ze pockame do středy a pak se testnu.i když si stejně myslim,ze si ho udělám už dřív.
@michelka01 ju to znám, taky jsem byla nedočkavá 🙂 Třeba se u tebe zvyšuje pomaleji Hcg, ale určitě to zkus ráno, po ránu moč obsahuje víc hcg, budu držet pěsti. Já sem ted tři měsíce po revizi a tento měsíc jsme ovulaci vychytali tak jsem zvědavá jestli se zadařilo 🙂
Tak budu držet palecky.u me to je s ovu takze vůbec nevím kdy ji mam.ale mám pocit podle bt ze proběhla okolo 24.9.
@michelka01 tak to já si poprvé pomohla s ovulačními testy, bt nedělám, nějak se v tom nevyznám 😀 Taky držím pěstí a dej vědět jak to dopadlo 🙂 já mám ještě 14 dní do MS tak snad už nedorazí 🙂
Ahojky muzu se pridat mam dva dny zpozdeni podbrisek boli prsa citliva na malou ani nepocitam koliktat chodim,jakekoliv jidlo vyzvracim a test negativni ☹
@janajens tak s jídlem problém nemám to se poslední týden budim v noci a jdu do ledničky 🙂 možná ze je ještě brzo na test asi tak jako u me
@ejmisek Ja s ovu testy zapasim.jelikož dělám i noční směny tak je pro me třeba Rano az vecer.a to se mi ukáže vždycky negativni i když ji třeba mám.tak snad už ti nedorazí a pak budeš MIT na testu // 🙂
@michelka01 já zkoušela testy minulý měsíc, ale to jsem nějak prošvihla a ted začátkem tohoto týdne náhodně a druhá čárka byla silnější tak jsem zkoušela 4 dny po sobě a asi sem jí doopravdy měla. Nemám s ovul, testy zkušenost, minulý těhotenství se podařilo i bez nich, tak snad sem tomu trochu pomohla a byla bych moc štastná kdyby se zadařilo po tom co to nevyšlo... a nechci si nic vsugerovávat ale od včera mám takový divný tlak v podbříšku a v prsou, ale na uhnizdování by asi bylo ještě brzy... 😖
@michelka01 no nevim menstruaci jsem mela od 4-8.9. Mozna jo me driv ani test neukazal teh az dotor mi rekl ze jsem v 8.tydnu 🙂
Ahojky, já měla na tehu testech slabé duchy a to až po limitu vždy a Kubíček teď spinká vedle v postýlce 🙂. Každému stoupá Hcg jinak a můžeš otěhotnět mimo ovulaci tím pádem se ti to na testu ukáže déle. Já to tak taky měla. Doktor mě honil na krev myslel na mimodelozni protože v děloze nic nebylo ale test byl pozitivní. Miminko se ukázalo až déle právě kvůli tomu že jsem otěhotnela až týden po ovulaci. Přeji hodně štěstí
@ovce6116 otěhotnět se dá jen při ovulaci (uvolnění vajíčka), ale termín ovulace se může posunout a většina žen ji nemá přesně v půlce cyklu. Uvádí se, že ovulace může proběhnout 10 - 16 dní před počátkem menstruace. Takže pokud člověk nedělá ovu testy a otěhotní, nemusí vědět přesně, kdy k ovulaci došlo...
@janajens v krvi se to ukáže dřív než tehu testu tak nejspíš už vydet pujde
@michelka01 doufam priznaky mam a nikdy mi nevynechala ani menstruace tak je mi divne ze test negativni mela jsem to dostat 2.10 a zatim nic ani spineni to me zarazi ☹
@ejmisek uhnizdovani je 7-10 dnu od ovulace.teda co jsem četla.ale abych řekla pravdu tak se v tom vůbec ne význam.poprvé jsem otěhotněla když mi končila mrcha.takze jsem mela mrchu a za 3 dny ovulku.to jsme se vůbec nesnažili.a ted mi to vychází ze mám ovulku ke konci cyklu a to nevím přesně a to se snažíme.Ja si to nejspíš vsugerovavam každý měsíc a pak jsem zklamaná když mrcha přijde.tak snad ted už nepřijde...
@janajens a to mela MIT 1.10. A test jsem si dělala včera a negativní.tak ještě chvíli pockam a pak se testnu znova...držím palecky at ti to vyjde
@michelka01 takze taky zpozdeni no ja byla 17.7. Ma laparoskopii s cystou mela msem pockat se snazenim do listopadu ale nejak se nam to vymklo kontrole zkusim rano test z ranni mocu jinak BT mam porad 36,8-37.1 taky ti drzim palecky a dej vedet ju
@janajens znám holky co otehotneli po laparce hned první měsíc a všechno bylo v pohodě.
@michelka01 no tak snad se mi zadarilo jsem rada ze si se mnou konecne nekdo pise byl by to hezky darek pritel ma za mesic 35 let a bylo by to jeho prvni dneska byl smutnej vic nez ja ze testik byl negativ
@janajens ono to přijde když to budeš nejmin čekat...Ja to vždycky obrecim řeknu ze to už kaslu a ze az to přijde tak to přijde a nakonec stejně merim bt a počítam dny do mrchy jestli přijde nebo ne
@janajens Ja používám mamatest je citlivější.co jsem cetla tak je jeden z tech lepsich
@michelka01 ja zijuv nemecku a mama test tu nesezenu bohuzel,tak uvidim rano co a jak a maximalne na krvi v pondeli pokud se mrcha nerozjedem
@janajens tak potom dej vědět...
@michelka01 jj dam ale myslim ze bude negativ ze mam malo hcg
Tak držím palce a ozvěte se. Nám se zadarilo hned první měsíc tak nevím jaké to je ale myslím ze je to hodně o psychice. Takže holky buďte v klidu ono to jednou přijde. Bud samo nebo s nějakou pomocí 🙂
Tak holky ted me probudily silene křeče...a mrcha dorazila. ☹ takže zase nic ☹ snad příště...
@michelka01 u me jeste srale nic,dnes budu volat vyskedky krve
@michelka01 mrcha nikde a test z krve negativni tak uz nevim co mi je

A to nemluvim o tom,ze jsem ucurana jako beruška.chodím co chvilku