icon

Těhotná? A pokud jo, tak nevím, jak je to možné

tteee
21. pro 2015

Ahoj ženy,
vždycky jsem měla MS tak 25-28 den, nikdy se mi nestalo zpoždění, až do teď.. Dneska mám zpoždění 2 den, ovulaci jsem měla před třinácti dny, test od IntiMed tyčinkový negativní. Chránění jsme s přítelem byli (používáme kondomy a Cayu) , tak to prostě nechápu... :/, nemocná jsem nebyla (ale mám chronické záněty močáku,zrovna cca před 14 dny mě jeden den močák bolel), léky neberu, kromě Zyrtecu na alegii a ten by na to neměl mít vliv, stres sice byl, ale ne nijak zvlášť.kdy mám jít nejdříve k dr? A za jak dlouho udělat nový test?
Díky!
Ještě bych měla dodat, že příznaky mám jako před MS, bolí mě hlava, trošku citlivá prsa, bolest v podbříšku, pokud bych byla těhotná, teď je to 4tt

mazlik1
21. pro 2015

Já bych počkala do konce týdne. 2 dny nic nemusí znamenat. Mohl to ten zánět trochu zbrzdit

petzy
21. pro 2015

Myslím že těhotenství to nebude, jen zpoždění. MS mám také pravidelnou a jednou v životě se mi stalo, že jsem musela na injekci na vyvolání. Počkala bych týden a zavolala dr. Můžeš zkusit znova test, ale pokud dostaneš injekci na vyvolání ms a byla by jsi těhu, mimču to neublíží, ale to by vše dr zjistil 🙂