Těhotná nebo ne? Máte podobnou zkušenost?
Ahoj holky, prosím radu. Mám 5 let po prvním porodu, dva roky mi gynekoložka říká, že mám líné vaječníky, proto mám nepravidelný cyklus. Nepravidelný tak, že jednou mám třeba zpoždění týden, jindy dva dny, jindy to dostanu o týden dřív, prakticky si to ani nemohu spočítat. Antikoncepci neberu, nesmím jí brát, ucpává mi cévy.
29.8.2020 jsme měli s manželem svatbu, od té doby jsme se rozhodli, že se začneme snažit. Svatební noc proběhla, jelikož jsem brala léky na oddálení ms (fakt to na svatbu nikdo nechce), tak den po svatbě se ms dostavila (v den svatby jsem léky vysadila), četla jsem, že pak to bývá delší a silnější, nebylo, naopak to bylo slabší a kratší než jindy. 3.9. tedy ms odešla, o víkendu jsme byli opět na svatbě, ale jako hosté. Od cca 7.9. mám snad všechny příznaky ( bolest prsou, jedno mi dokonce asi vyrostlo, protože mi vypadává z podprdy, ve které normálně drželo, svědí mě bradavky, mám neskutečně citlivý čich a věci, co manželovi voní mi smrdí a navaluje se mi z nich, žaludek na vodě, jeden den neskutečnou žravou, druhý nechutenství, únava, nedokážu se na nic soustředit, ovulaci jsem zatím nepostřehla, bolest v podbřišku, tupá, jako před ms, občas píchnutí, nafouklá jsem a celkově mě přijde, že i oteklá, jsem přecitlivělá víc, než obvykle a hrozně mi haprují nálady). Nutno podotknout, že jsem si dělala 3 testy a všechny negativní, ani duch tam není. U syna tohle neznám, tam jsem neměla nic, žádný příznaky. Co je horší, každý den je mi hůř, přes den to jde, ale večer, to mám pocit, že umřu. Dokonce i když zvednu syna (má 24kg) tak se mi udělá špatně, zamotá se mi hlava, jdou na mě mdloby a neskutečně mi skáče tlak (normal a nízký). Kamarádka mě vystrašila, že může jít o mimoděložní nebo nějaký typ zánětu. Já nevim..máte někdo zkušenosti? Můžu mít takový příznaky a nebýt těhotná? Nebo být, ale testy mít negativní? Netuším kdy bylo dpo...těch dnů bylo víc (30.8., 4.9, 5.9., 7.9.). Děkuju za zkušenosti
@mishell56 úplně to samé mám teď.. Všechny příznaky a test nega. Totálně rozhazeny cyklus a tělo je zmatený. Ty to mas po těch lécích, já měla něco podobného na jare a od te doby takovýhle zmatky.. Jinak já tehu již neplánují, ale ty pokud ano, divím se, ze ti Dr dává takovýhle dryjaky na oddálení a nesnaží se spis cyklus srovnat
Tak pokud se ladujes hormona, tak to bude z toho ty příznaky.
Posouvala jsi si menstruaci, tak ti to prostě rozhodilo hormony. Test je negativní=těhotná nejsi.
Může to být rozhozenyma hormonama. Já třeba v rámci premenstruačního syndromu mám těhotenské příznaky, ikdyz těhotná nejsem. Mám ranní nevolnosti, citlivost na pachy, nateklá a bolestivá prsa, pálení žáhy atd.. Tohle mám vždycky od ovulace do ms.
Holky, aktualizuji, test už mám pozitivní, všem děkuji za odpovědi a reakce

Těhotenský test je zcela průkazný. Když je negativní, nejsi těhotná. Když je pozitivní, jsi těhotná.