Těhotná nebo rozházené hormony. Co to může být?
Zdravíčko holky.
Chci se zeptat.
Měla jsem 12 dní zpoždění MS, ale včera jsem to "dostala" takové slabé a dneska už skoro nic jen takové špinění -minimální.
Testy jsem si dělala jeden v první den vynechané ms a druhý cca 8 dní po vynechání ale oba byly negativní.
Antikoncepci jsem přestala před v lednu...
Myslíte že může být nějaký problém? Nebo to jsou rozházené hormony? Nebo těhotenství?
mohl to ještě dojíždět z těch prášku... Říká se, že půl roku se tělo od hormonů čistí.
Já jsem takhle vysadila v srpnu. MS přišla dva měsíce přesně na den a potom najednou nic. Měla jsem ze stresu rozházenou štítnou žlázu. Tak uvidíš, snad to dobře dopadne 😊
@chrystyanna prý to nějakou dobu trvá no než se to vyčistí to tělo
@ella1995 já právě když přišla podruhé, že MS opět nikde tak mi lékař nechal nabrat hormonální profil a hned se vědělo 🙏 a k těhotenství mi pomohl clostilbegytem a poté nějaká injekce aby se uvolnilo vajicko a na poprvé 😊 dnes jsem 26.tt. Vim, že hodně ženských je proti chemii a hnaní přes hormony ale já jsem mu vděčná, že mi to nabídl a nenechal nás rok se snažit a až potom to řešil. Klidně bych do toho šla znova, kdyby se to opakovalo. Tak uvidíš jak to bude u tebe, snad to dopadne co nejlépe pro tebe 🙏🥰

Po vysazení antikoncepce je normální, že jsou hormony rozházené. Některá po vysazení špiní téměř pořád, jiná nepravidelně a další vůbec.
Já jsem to třeba od vysazení nedostala už vůbec, neměla jsem ani náznaky bolesti. Otěhotněla jsem po půl roce od vysazení 🙂