icon

Test negativní a MS nikde. Můžu být i tak těhu?

monii007
2. únor 2021

Zdravím, 1.1. jsem mela MS a uz měla dorazit, ale nedorazila a testy jsou negativní. Čípek mám porad nahoře 🤷‍♀️ při MS ho mám dlouhý a tuhý.
Už se snažíme 8 měsíců o miminko a čeká nás inseminace. Tak jsem tak nějak doufala, že to ještě vyjde přirozeně. Co myslíte, můžu být i tak tehu??🙂

ema90
2. únor 2021

@monii007 A jak dlouho mate zpozdeni?

miselinna
2. únor 2021

Kolik jsi DPO? 🙂

monii007
autor
3. únor 2021

@ema90 nemam je uplne pravidelne, chodi po 28 az 31 dnech. To znamena ze 3 dny minimalne 🤷‍♀️🙂

miselinna
Autor odpověď smazal
ema90
3. únor 2021

@monii007 Pokud jsou testy negativni, tak bych spis rekla, ze se ms jen klasicky zpozdila, nebo nedorazila z jinyho duvodu.

monii007
autor
3. únor 2021

@ema90 asi mate pravdu, ale vzdycky doufam do poslední chvile🙈🙂 ale nebudu se na to upinat. Test by to uz ukazal, presne jak pisete.

ema90
3. únor 2021

@monii007 Chapu 😊 Jako neni nic ztraceno, ale tri dny zpozdeni, to by uz asi ukazal.
I kdyz tu nektery zensky pisou, ze jim test ukazal carku az tyden po vynechani, tak si spis myslim, ze mely posunutou ovulaci.
Protoze proste tak z 90% test neco ukaze uz v den vynechani.

monii007
autor
3. únor 2021

@ema90 to asi jo. Me to vlastne, vzdy kdyz jsem byla tehu, ukazalo v den MS 😊🙈 takze co tady zkousim, ze jo 😔🙈😄

ema90
3. únor 2021

@monii007 No 😅 Jako... porad je ve hre ta meskajici ms, ale kdo vi 🤷🏼‍♀️ Mne se ms zpozdila za zivot asi petkrat (kdyz nepocitam pubertu) a nikdy jsem nevedela proc. Zadny stres u me neprobihal, zadne vykyvy vahy a podobne. Proste to tak bylo 🤷🏼‍♀️
Takze pockejte jeste par dni a pak kdyztak na gyndu na vyvolavacku no.

siima12
13. kvě 2024

Zdravím všechny, chci se zeptat. MS mám nepravidelnou, ale menstruace přišla 6.4. a teď furt nic a testy negativní. Ovulaci jsem měla 1.5. vyšel mi test, ale furt čekám co se bude dít.