icon

Test. Vidíte něco?

barusqa135
Včera v 06:50

Ahoj holky. S přítelem uvažujeme o druhém miminku, ale ještě jsme se nesnažili. Každopádně v čase ovulace v prosinci jsme měli styk. ( nikdy jsme se nijak nechránili, přítel vždy vytáhnul s přesčasem 😁)

Dnes je to 4.den kdy mi nepřišla MS a zkoušela jsem si dělat test. No úplně ale minimálně tam něco vidím ale nejsem si jistá jestli to nejsou jen iluze 🫣
Vidíte taky něco? Mám vcelku dost strach když by to bylo negativní tak z důvodu proč nemám MS.
Ještě stále kojím, ale od září mám pravidelnou MS.
Břicho mě pobolívá že si říkám no tak to už přijde a nic 🫣
No byla bych strašně ráda, ale když to nevyjde teď mám strach aby v tom nebylo něco jiného, jelikož jsme to chtěli zkoušet teď v lednu po MS ale ona nikde 🫣 moc děkuji všem za odpovědi

Test. Vidíte něco?
klchudik
Včera v 07:06

@barusqa135 já vidím, ale zkusila bych jinou značku. Tyhle testy teď dělají strašně falešný duchy 🫣 měla jsem několikrát // a těhotná jsem nebyla 🫣

barusqa135
autor
Včera v 07:58
@klchudik

@barusqa135 já vidím, ale zkusila bych jinou značku. Tyhle testy teď dělají strašně falešný duchy 🫣 měla jsem několikrát // a těhotná jsem nebyla 🫣

@klchudik děkuji zkusím zítra jiný test 🫣

lencaa11
Včera v 08:07

@barusqa135 teď jde o to zda to není ryska 4 den zpoždění je to dosti slabe a hlavně bych vyzkoušela jiný test ( třeba z Benu ,dr max ,Rosmann ,action )

gypsi
Včera v 20:57
gypsi
Včera v 20:59

Ahoj holky vím že odbočím od tématu ale chci se zeptat jestli některé z vás skutečnost ze pozná z ultrazvuku co je mezi nozičkama Me to tedy přijde jako penis ale nevím zda to tak je děkuji za odpověď..

klchudik
Dnes v 08:08
@barusqa135

@klchudik děkuji zkusím zítra jiný test 🫣

@barusqa135 jak jsi dopadla?