Test. Vidíte tam dvě čárky?🤷🏼♀️
Co si o tom myslíte prosím?

@nuttelka33 zkus za pár dní znovu
Zkusila bych raději papírkovy test
@opicaa co si myslíš o tom mém? Vidíš tam něco?
@nuttelka33 zda se mi že ano.. Skutečnost je jiná než fotka, na té mé to je tak o 50% ještě méně vidět než to bylo skutečně..
@nuttelka33 už máš spozdeni?
@opicaa napsala jsem soukromou zprávu😊
devcata ja vas s tim lovenim duchu ovdivuju...🙂ja sem takhle lovila 2 mesice a byla sem z toho akorat nestastna kdyz se zadnej neobjevil...ted ve stredu cekam na MS a testiky budu delat az po kdyby se stal zazrak...kterej asi nenastane protoze nemam zadne priznaky nic...drzim palce at vsechny najde vysnene //..😉😉😉
@nagojka držím pěsti,taky jsem neměla příznaky 😉a to jsem se měsíc před nechala vyhecovat od bývalého kolegy a test jsem si dělala ,prej "vy musíte být těhotná. Jak se drzite za bříško,jak jste začala jíst ..." hm,prd,negativní. Následující měsíc jsem měla 3dny do ms a nebýt zvláštního chování psa,dělala bych až při zpoždění,ale to by mě ty čárky už fackovaly 😂
@amazonkajanik to je dobry🙂stejne je zvlastni jak ty zvirata na to jsou citlivy..ja sem premyslela ze test zkusim protoze pracuju v domove senioru coz ne namahava prace+prace s infekcnim materialem ale prdim na to verim tomu ze MS prijde...protoze priznak nemam ani jeden jedinej...ty ses tehu ted aktualne?
@nagojka 3dny před testem jsem stěhovala a uklízela sklad s dost těžkými věcmi,až šéfovi zatrnulo,když jsem přišla,že jsem těhotná. Věděl,že jsme se 6let snažili. Jinak,těhotná nejsem, už máme ročního kluka a začíná být pěkný čertisko 😁
@amazonkajanik tak to jo...ja vysadila antikoncepci v polovine rijna lonskyho roku...nechali sme tomu volny prubeh a kdyz nad tim tak premyslim tak teprve ted treti mesic sem mela ovulaci...Do toho mi doktor zjistil PCO a vysoky AMH hormon coz docela na hovno s prominutim...ale snad se brzo povede...🙂
@nagojka snad jo. Já měla cyklus 27-32. Ovulace někdy byla,někdy ne. Mám za sebou jedno ZT a dvě potvrzena biochemka. Pak jsem si našla jinou doktorku,nasadila duphaston a do dvou měsíců se povedlo,ale s tím,že žádné vedlejší komplikace zřejmě nebyly

@nuttelka33 na spodní fotce něco vidím, ale dvě čárky to bohužel nejsou.