Testík 10.dpo. Mám šanci?
Zdravím dnes ráno jsem dělala test dr max vyšel negativní pak odpoledne mi to nedalo udělala jsem lady max comfort viz foto plastový a tady duch.jsem 10dpo a nesnažili jsme se. Minulý měsíc přišla MS zpoždění o 8 dní.co myslíte mám šanci ň bo je to zase jen špatný test.

Špatný test 🤷🏻♀️ Tyhle plasťáky ukazuji rádi falešný 👻 Zkus zase za 2 dny papirkovy 👍
@simonabogy fakt?tobe takY
Já mám jednu zkušenost taky s nim ,🙈🤷🏻♀️ale vím ze některé jiné holky byly na tom stejně tak nevím 😔 Jinak bych to nepsala 😥
Tenhle růžové mi druhou čárku ukázal taky kolikrát falešně, zkus za pár dní znovu toho Maxe
@tasimia děkuji já doufam ale když to tady vidím jak je špatný.mam strach
Věřila bych tomu Maxovy , tyhle plastový jsou na 💩 v poslední době tady holky dávaly tyto testy a nikdy z toho nic nebylo , test jiné značky to vždy vyvratil
Ještě man výtok takový bílí tahavy slizovy.sem tam mě bolí v podbrisku jako kdybych měla dostat své dny. Ach jo
@agneska7 New já nechci ale asi se nedá nic dělat.dekuju také si myslím že z toho asi nic nebude.i když příznaky sem tam nějaký je. Zkusím ještě zítra z ranní moči a rozeskne to.
Jinak šanci máš pořád já mívám pozitivni test vždy až cca 2-3 dny po očekávané ms..... Navíc píšeš že min měsíc se ti ms opozdila o 8 dní takze cyklus máš nepravidelný ... Máš od Dr potvrzenou ovulaci ?
@agneska7 cyklus mám přesný jak hodinky jen někdy sem tam den zpoždění ale nevím proč se zpozdila ano mám ji potvrzenou od dr .
Neboli pořád jen někdy za den a ten výtok jsem měla i u prvního do nějakého 5 měsíce.je to takové bílé nevím zda průhledné a hlavně slyzovy a kouskama.
Píšeš že minulý měsíc se ti opozdila o 8 dní 🤷
Byla jsi u Dr potvrdit ovulaci, nesnažíte se, ale 10dpo lovíš duchy? Dobře no... Tu poslední ms jsi měla kdy? Jak dlouhý máš cyklus? I kdyby to bylo všechno jak říkáš, tak deset dní po je hodně brzy a nic bych tam být tebou nehledala. Počkej si na zpoždění, ideálně 14 dní po ovulaci minimálně.
Bílé s kouskama to můžou být i kvasinky, udělej za pár dní test a uvidíš, ono to že bys ho našla teď 10 dpo by stejně ještě neznamenalo že MS nedorazí, jen bys byla zbytečně zklamana
@terezanovotna30 také tomu celému nerozumím to si z nás zase někdo dělá srandičky
A proč jako?co je na tom sranda
@agneska7 já totiž úplně vím, co je to za uživatelku tenhle anonym 😁😁.
Pro autorku: Sranda to není vůbec... A když odpovíš na moje otázky viz výše, tak ti možná i poradíme.
@terezanovotna30 ja už asi taky 😂.
Od co vám jde?
@terezanovotna30 Ja neee, ktera blbka to je?
Momeeent, neni to takova ta pologramotna Jana, nebo jak se jmenuje, co dela v Rakousku? 😀
taky vidím ducha 🙂
@sudylichozrout já nevím jestli to tady můžu napsat 😁. Už posledně mě nahlásila 😁
@terezanovotna30 Do SZ 🙂)
@sudylichozrout ale o Rakousku nic nevím, to bude jiná asi 😂
@terezanovotna30 ja asi taky vím o koho jde 😆

Vidím ducha, takže šance je..