Testujeme tt společně🙂
Ahoj holky, je tu někdo kdo testuje pár dní před ms a čeká jestli ta “teta z červený lhoty” dorazí? 🙂) Budu ráda, když se zapojíte do diskuze a budeme moci sdílet svoje zkušenosti a pocity.
Přiznám se, že já jsem to nevydržela a testuji od 9dpo (test na první fotce vpravo) začala jsem s mamatestem, na který je mnoho pozitivních recenzí. Na prvním testu byla čárka sotva vidět. Na testu 10 dpo už byl slabý duch (první fotka test vlevo) a dneska 11dpo jsem použila test Livsane a mám tam taky malého ducha. Tak jsem teda napnutá jako kšandy jak tohle dopadne 🙂 Jak jste na tom vy?

@vivule Určitě GS mamatest.... Když jsem testovala Dr.Maxem, tak jsem chytala depky, jelikož nesílil... Toto je ze stejné moče... Přeji ti,ať sílí 🙂
@martulka88 Tak to už je krásný výsledek 🙂 Můžu zeptat od jakého dne jsi začala testovat?
@vivule 9dnů od ovulace a už když jsem odnesla namočený tt k paetnerovi, tak on viděl hned dušíka (já se šla hned umýt, takže jsem o tom nevěděla 🙂
@martulka88 děkuju. Marti po přečtení tvého příběhu ti musím napsat, že jsi velmi silná žena a přeju ti mnoho síly a zdraví 🙏🏻
@vivule blahopřeji ;).já taky čekám jestli to vyjde ale já mám ještě čas pár hodin na plodné dny ,;)
Já jsem dnes 6DPO, tak budu testovat nejdřív za 5 dní 🍀 Tak jsem napnuta, zda se zadařilo nebo ne.
@vivule Musím, co mi jiného zbývá.. A děkuji. Jinak hodně štěstí ✊
@kristousenecek Dokud nebudu mít papír od lékaře, že jsem těhotná, tak tomu nevěřím 😀 Tak hurá na to a ať se dílo podaří! Držím palce 😉
@martulka88 I tobě držím palečky a přeji hodně zdravíčka 🙂
@lalolita já si udělala test den po vynechání MS
@vivule jasný, chápu.
@kristyneckaa27 😉
Nicméně my se začali snažit minulý pátek,MS měla dojít ve středu, zatím stále nic ani tentokrát příznaky.
Takže já musím ještě vydržet.
Můj chlap si z toho dělá srandu,že je teda fakt hřebec,pokud to vyšlo napoprvé 😆😆😆
@lalolita jo taak. No já si myslím že tato MS by ještě dojít mohla a ta další uz ne. Věřím že se zadařilo. 🙂 No ja doma hřebce mám😁
. První byla po měsíci ale neplanovane, a druhé teď bylo na první "pich" 😁
@kristyneckaa27 no já jsem zvědavá,zatím ani náznak,že by ms dorazila 🙂 chlap už si klepal po raminkach,jakej je hřebec,že to vyšlo 😀😀😀

zůstaň u stejných testů, třeba ten mamatest je super. Já jsem minulý měsíc měla slabého ducha 9dpo taky 🙂