icon

Tlaky v podbřišku, občasné píchnutí

vladimira_b_l
6. pro 2017

Těchto příspěvků je asi spousta a je mi jasné, že „se čeká“ 🙂 jestli MS přijde nebo ne (stejně tak jako udělat si těhu test). Nicméně by mě zajímalo, zda jste některá pociťovala v podbříšku jakoby tlak, občasné píchnutí, prostě je to podobně „tomu “ před MS. Do té mám 13-14 dní....S tím, že v plodných dnech jsme víte co 🙂. Plus pocit únavy....ale oproti pms docela psychická pohoda 🙂

sarkoc
6. pro 2017

Ahoj, jsem na tom úplně stejně, ja mám teda do MS 8 dní a čekám...akorát, ze asi ne s nadějí, ale spíš strachem, dalsi dítě nechci 😕

U první dcerky jsem tehu poznala po čtyřech dnech od početí...momentálně mi tři dny po trochu úletu, kdy jsme to s manželem nezvládli nějak poresit, začaly opět návaly nevolnosti, občas mám teplotu, bolí mě prsa a do toho tlak a bolest v podbřišku, to jsem u dcerky neměla, takže pořád doufám, zeje to jen shoda okolnosti a rozjíždí se mi třeba zánět moc.cest...v hlavě mi ale zní, ze to by nebylo uz týden stejně a někdy jo někdy né....jinak je styků došlo 29. a ovulaci jsem podle nějakých kalkulaček měla 1.12., takže to riziko je asi dost velké 😢

sarkoc
6. pro 2017

s tím, ze únava teda taky des...normálně jsem spíš nespavec a hodně energický člověk a teď jsem jak vysata...přikládám to počasí.

vladimira_b_l
autor
Autor odpověď smazal
sarkoc
6. pro 2017

@vladimira_b_l jj, taky si říkám, ze třeba je to tentokrát jinak...nicméně MS mám už rok a půl pravidelnou jak hodinky a těch 8 dnů předem je fakt hodně...vždy tak dva dny předem je to mazec...no, prostě se uvidí ☺ Taky přeji, až to dopadne k vaší spokojenosti...v tomhle případě asi tedy spokojenosti obou, když se snažíte. U nas by byl nadšený manžel ☺

vladimira_b_l
autor
Autor odpověď smazal
meduzacek
6. pro 2017

Já mám spoždění už šestý den a jak píšeš, občas píchnutí a tlak jako před ms. V době ovu jsme též měli styk, ale dnešní test ukázal jen jednu čárku :( tak stále čekám a doufám, že se ještě // ukážou.....

sarkoc
6. pro 2017

@vladimira_b_l Ja jsem takhle šťastná, ze si můžu dcerku užívat naplno...je ji 2 roky a 2 měsíce, stále kojim, spí s námi...prostě nechci, aby nám mrňous narušil ten krásný vztah co máme...a i s manželem teda. Prostě zase všechno co jsme budovali jinak...plus k tomu drobnosti, ze se nechci vzdávat sportování opět atd, takových věcí proti bych vymyslela dvacet...a původně jsem i ja chtěla tři jako manžel...

vladimira_b_l
autor
Autor odpověď smazal
vladimira_b_l
autor
Autor odpověď smazal
janawaes
7. pro 2017

@vladimira_b_l Ano pocity jako bych to mela kazdou chvili dostat, obcasne pichnuti v podbrisku. Naladu jsem mela pohodicka, klidecek 🙂. Unavena jsem byla, lehla jsem si k televizi a najednou byl vecer 🙂. Drzim pesti at to tam je 😍

vladimira_b_l
autor
Autor odpověď smazal
sarkoc
8. pro 2017

@vladimira_b_l tak ja uz mám slaboulinkou čárku na testu 😕 vzpamatovavam se z toho, ze je to asi fakt pravda a tobě přeji, aby u Tebe ty příznaky znamenaly to samé ☺

vladimira_b_l
autor
Autor odpověď smazal
vladimira_b_l
autor
Autor odpověď smazal
vladimira_b_l
autor
Autor odpověď smazal