Týden po ovulaci hCG negativní, je ještě šance?
Ahojky holky, prosím o Váš názor...Vcera jsem byla na krvi týden po ovulaci, hcg z krve negativni <2...Je podle Vás ještě šance, že budu nakonec těhu?
Ovulace 15 DC, cykly kolem 32 dnu...Děkuji moc za názory
@bluekobylka Ano ještě šance je , ale týden je celkem dost brzo to spíš tak 10 - 14 dní bych šla na krev když bych už nevydržela , jinak počkat na MS jak je již tady zmíněno
Dekuji moc za reakce. No ja nevím co mě to popadlo, někde psali že v krvi se to pozná hodně brzy a já to nevydržela :( Ještě pořád doufám, že to bude pozitivní.
z krve se to dá prý poznat až 9 den po ovulaci a z těhu testu kolem 14 dne po ovu,samo že to může být i dřív,ale spíš počítat s těmito dny,protože uhnízdějí probíhá až po 5 dnu a pak teprve se produkuje hcg do krve a z moči jde poznat ještě později o něco.Já jsem teď 14DPO a teprve mám pidi duchy na testu,takže pokud těhotná budu tak proběhlo uhnízdění asi později než po týdnu.

@bluekobylka týden po ovulaci je opravdu hodne hodne brzy, co te to napadlo? 🙂 tyden po ovulaci se vajicko teprve dostává do delohy a zacne se zachycovat a az pak zacne produkovat Hcg. Takže určitě vydržet. Když nepřijde ms tak udelat test.