icon

Týden špiním, nafouklé břicho, testy negativní

denisamatyasek
10. říj 2015

Dobrý večer dámy 🙂 mám dotaz. Už týden špiním, mám hrozně nafouklé břicho(jak ve 4 . měsíci už ), bolí mě a taky v podbřišku, někdy až do křeče. Chodím často na malou, mám stále hlad a tak mě šimrá v břiše. Už jsem si dělala 3 testy a všechny negativní. Menses bych teprve měla za 3 dny mít, ale tak znám se a vidím a cítím, že je něco jinak, jinak bych si testy nedělala. Máte nebo měla jste některá stejný problém? Děkuji za odpovědi 🙂 Hezký večer 🙂

mysicka_lb
10. říj 2015

To je těžké.... Já jsem takové příznaky, pocity a silnou intuici, že jsem těhotná, měla dvakrát. Testy také negativní, břicho také nafouklé. Prostě všechno, jak popisuješ. V prvním případě jsem těhotná skutečně byla🙂. A v tom druhém jsem si to jen vsugerovala. Takže můžeš být těhotná a nemusíš....

loc
10. říj 2015

@denisamatyasek a nemohla jsi mit anovulacni cyklus a to spineni je slabsi menstruace? To ostatni muze byt vsugerovane. Nicmene pokud se krvaceni nerozjede, zkus test zopaknout za par dni a pokud by byl i tak negativni, muzes zkusit zajit na krev 🙂

denisamatyasek
autor
10. říj 2015

Tak já mé první těhotenství zjistila až v 5.tém měsíci Teď jsme se opět ještě ani nezačali snažit. Tak nemůžu úplně říct, že bych si to vsugerovala, protože o tom sice mluvíme, že chceme, ale nepracujeme na tom. Připadám si jak blázen sama sobě už 😀 jednu chvili jsem přesvědčená že ano a pak mi test řekne ne 😀 Nikdy jsem to takhle ještě neměla, proto píšu 🙂

mysicka_lb
10. říj 2015

@denisamatyasek Jak jsem si to vsugerovala, tak jsme se taky vůbec nesnažili a nebyl jediný objektivní důvod si myslet, že jsem těhotná. Nestala se žádná "nehoda," nic... Ale měla jsem prostě velmi, velmi silné tušení, že těhotná jsem. Testům jsem vůbec nevěřila a musela jsem jít na krev, abych už konečně měla jasno. A taky jsem to nezažila nikdy předtím ani potom kromě toho skutečného těhotenství.

denisamatyasek
autor
10. říj 2015

No tak uvidíme 🙂 buď nejsem nebo je ještě brzy 🙂 počkám do úterý zda přijde MS a zajdu si k dr. napadlo mě, že by mohl být i jiný gyn. problém třeba.

urum
11. říj 2015

podle me to nevypada,spis me napadla cysta