icon

Uhnizďování? 7DPO píchání v podbřišku, nafouklé břicho

cuciii
19. led 2015

Hezký večer, chtěla jsem se zeptat... Jsem 7DPO a uz dva dny me píchá v právém podbříšku,někdy i v levém, furt ne jen občas ale občas to bolí víc. Mám nafouklé a tvrdé břicho.Už mě začínají pobolívat prsa. Může jít o uhnizďování?

tarra27
19. led 2015

@cuciii to Ti nikdo ted neřekne...upřímně si myslím, že musíš počkat alespon min 3 až 5 dnu a zkusit test.

Spousta žen, když těhotenství neplánují, otehtní a dlouho ani nevedí, že jsou tehu...

jak dlouho se snažíte? Pozdnáš na sobě ovulaci?

Jinak přeji, at brzy objevíš dve čárky na testu a máte doma brzy miminko.... 😉

cuciii
autor
19. led 2015

@tarra27 no asi budu muset počkat, jen je to nepříjemné:(
23.12.2014 jsem prodělala biochemické těhu, snažíme se už 9 měsíců, a OVU poznám, meřím si BT a tento cyklus jsem si dělala i OVU test..🙂

maru84
7. únor 2015

@cuciii ahoj jak jsi dopadla? Já jsem měla malinkaté špinění včera a to jsem byla někde mezi 8 a 11 DPO (bohužel jsem si nedělala ovu testy, snažím se první měsíc a nechtěla jsem to hrotit). Nafouklá jsem taky, v podbřišku mě včera pobolívalo skoro celý den. Tak mi přijde, že příznaky mám podobné jako jsi měla taky

cuciii
autor
7. únor 2015

@maru84 Může se jenom jednat o PMS.. já Ms dostala teda dost bolestivou po 3dnech spoždění, potom mi zjistili že mám cystu a špatně položenou dělohu, takže jdu na laparoskopii..🙂 ale držím palce třeba se mimi uhnizdilo když si špinila..🙂

maru84
7. únor 2015

@cuciii Moc díky za odpověď. Mám delší cyklus, takže MS má přijít až 15.2. PMS nemívám, že se blíží MS poznám 2 dny před podle špinění, ale tohle byl jiné špinění. Dnes už jsem ho ale neviděla.
Moc držím palce, aby ti laparoskopie dopadla dobře a brzy jsi měla //

cuciii
autor
7. únor 2015

Většinou když se uhnizďuje vajčko tak některé ženy špiní jeden den🙂 tak snad ti to vyšlo 🙂 a jinak děkuji
@maru84