Utrogestan a zpožděná menstruace
Ahoj, jsem uz zoufala a nez se dostanu k doc zkusim jeste vas, treba nekdo mel neco podobneho.
@cervenakarkulka ja bych ten test zkusila znova 😊
@cervenakarkulka A co je na tom k zoufání??? Zatím mi to přijde celkem normální průběh počínajícího těhotenství, co tady zažívala každá druhá z nás, omlouvám se, ale vážně nechápu, kam dotaz směřuje, opakovala bych test z ranní moči a dál jen čekat, jak se to vyvine, ani Utrogestan, ani ten doktor nejsou všemocní, tady je to hlavně na přírodě.
@2hanah tak zpozdeni 10 dni a na testu nic a rok snazeni a nic je zoufale same o sobe 😀 promin jestli ti muj prispevek pripada tak hloupy, ale mozna jsem jen cekala nejaka slova utechy? Nevim? 🙂
Kazdopadne diky za tvoji odpoved. Necekala jsem zadne soudy a vesteni z koule, jen treba zkusenost nekoho kdo mel podobnou zkusenost.
Test rozhodne budu jeste delat.
@kepu mam ho nachystany 🙂 , jen bych proste cekala 19-20 DPO uz vyraznou carku. Tohle me prekvapilo
muze z toho neco byt mozna pozdeji ovulka..ovulacni testy jsou dle me doktorky hoodne orientacni ... u me to melo podobny prubeh jen me test bohuzel nesilil jen duch ... a cca 40den jsem zacla spinit a po kontrole u Dr. se to rozjelo ...kazdopadne drzim palecky ;) je spousta holek co meli silnou carku pozdeji ...zkus digi test ..
@janapetrvalska Moc diky za odpoved 🙂
Predstavovala jsem si to jako Hurvinek valku - u prvniho syna jsem prave dostala utrous a druhy cyklus jak neprisla ms mi uz vysel pekny vyrazny test. A ted 10 dni / asi/ po ocekavane ms nic - nebo spis teda duch, ale az po limitu.
Uz jsem ve fazi ze mi je jedno co z toho bude ale at uz to je. Ta nevedomost me ubiji :-/
Ahoj. Nekde v diskuzi jsem cetla, ze utrogestan ovlivnuje tehu test a pokud se podari otehotnet, tak ukazuje // pozdeji, ale nevim co je na tom pravdy😉 a mije kamaradka mi zrovna nedavno rikala, ze kdyz otehotnela a delala si test po 10ti dnech, tak byl uplne bily, ale nakonec zjistila, ze mela asi i pozdejsi ovulaci nez si myslela😉 tak drzim palce, at jsou pak ty carky opravdu dve🍀
@cervenakarkulka To chápu, taky jsem takhle pořád koukala, jestli tam ta čárka teda je nebo je falešná, ale já to vidím dobře. Jen, aby tam doktor něco viděl, já bych s tím trochu počkala, ať pak zase nejste ve stresu, když doktor řekne, že tam ještě nic nevidí, to přináší taky spoustu nervů a potíží, teď to chce prostě čas a hlavně klid.
@cervenakarkulka Jinak chápu, nechtěla jsem být nepříjemná, spíš povzbudit, že to vidím jako normální průběh, jsou to nervy, ale tady to zkrátka nikdo neuspěchá.
@2hanah to mas pravdu. To je prave dalsi vec - ze se tam nechci hnat zbytecne brzo, ale zpozdeni tak dlouho mi prave pripada uz divny.
Kazdopadne teda jeste nejaka nadeje je, s tim jsem nepocitala 🙂
Tak nějak podobne jsem to mela na podzim a nyní jsem ve 26tt, uvidis, držím palecky a dej vedet 😁
@cervenakarkulka To určitě je. Navíc tady v té fázi, kdy člověk zoufale čeká, jestli to vyšlo, se každý den táhne jako zpomalený film, i těch 10 dní vypadá jako celá věčnost. Moc držím pěsti!
diky moc holky, jste skvely 🙂
ja bych zkusila ten digi, pokud neukaze nic sla bych doktorovi co se deje a pripadne at da vyvolacku... kdyz ukaze ze jo, tak bych vyckala co se bude dit ... a pripadne zavadela utros na udrzeni ...sice pokud se ma udrzet udrzi se pokud ne nepomuze nic ..
@janapetrvalska rikala jsem si to tak nejak, ze bych to udelala 🙂 digi jsem chtela koupit uz predevcirem, ale nemeli je skladem. Takze kdyz do pondeli ms neprijde, sjedu pro nej
Moje zkušenost. Utroš jsem brala na oddálení cyklu. Dr. řekla že mám plodné dny a můžeme zkusit zda se zadaří. Asi 10. den po jsem zašpinila a myslela,že přišla MS. Omyl, další den se mi udělalo špatně a test mi potvrdil těhu. Asi za pět dní jsem je měla přestat brát a MS nepřišla.
Tak dnes dorazila Ms 🙂
vsem moc dekuji za odpovedi

Tento cyklus jsem pouzila ovulacni testy - ukazal krasne pozitivni vysledek, probehl sex, za dva dny jsem nasadila utrogestan - priznam se ze jsem zapominala a vzala o par pilulek mene nez jsem mela, ale delka brani leku byla zachovana. V tuto chvili jsem tusim 37 Dc a Ms nikde. Prsa zvetsena a citliva, pred 5 dny silena krec v podbrisku ktera pak ustala a test pred dvemi dny s duchem po limitu, coz nepovazuji za uspokojivy vysledek 😞.
Nezazil nekdo neco podobneho?