Viděla jsem ji po 2,5 letech. Co teď?
Jo asi jo! Vidím ji, ale prostě musím je to šílený

@brabechanule jeeeeee taaaaaaam ❤️❤️❤️
@brabechanule no JE TAM!
@renat23 tvl chápeš to? :D pamatuji si tu radost u tebe :D jak si našla dvě a to už je doba :D
@brabechanule jj je to doba Nikimu už tu 17.2. rok. Fakt ti to strašně moc přeju, je to úžasné ❤️
@renat23 Chlap přijel po 4 měsisich ze švedska kde pracuje ....první noc na hotelu v Praze...a za týden zas jel :D volala sem mu to, a věř že v te Praze fakt nebyli myšlenky na to že z toho bude mimino :D oba nadržení :D
@brabechanule to věřím a tak je to nejlepší, prostě spontánní a hezký a vydis co z toho je, máte se na co těšit
@renat23 no hezky...pouta lano. a tak 😀 ....
@renat23 mám zkusit testnout zítra nebo za dva dny ?
@brabechanule urcite za 2 dny to by mela byt carka silnejsi,aby jste videla nejaky progres-....
@nat asi zkusím ten digitální
@brabechanule já zkoušela každý den a vždy byl znát rozdíl, já bych nevydržela čekat 😁
@renat23 taky přemýšlím :D 😀 ještě koupím asi digital
@brabechanule digital je super 🙂
@brabechanule s Digi bych ještě asi počkala přeci jen není tak citlivý takhle na začátku, do Ms jeste daleko
@renat23 stejně čekám na výplatu :D
@brabechanule dělala bych dal ty samé testy a za pár dní bych zkusila Digi ale pokud budou sílit tak je Digi zbytečný a budeš to mít potvrzené i na normalnich
@brabechanule já při takovém duchovi už dělala digi s těmi týdny a bylo to tam 🙈
@renat23 doufám že bude
@brabechanule tak to je pecka ! To je jasné 😍🍀
@brabechanule krásný Hani, moooc gratuluju a těším se na obrázek z utz ❤️❤️❤️
@brabechanule TAk to vypada moooc hezky,drzim pesti 😍👍🙏
@brabechanule to je úplně jedno kdy byla ovulka, stejně se ti to počítá od prvního dne poslední MS a hlavní je že to vyšlo ❤️
@brabechanule test je jasny ted uz jen at je Vse v poradku 😍
@brabechanule asi to bude hotelové dítě 😀 mozna letuska 😀
@hanka_12345 jo jestli bude po otci tak cestovatel 😀

@brabechanule vypadá moc hezky ! 😍 držím palce, aby sílila 🍀