Vidíte ducha nebo je to jen vaše představivost?
Holky, které taky lovíte duchy a chapete mně. Vidíte tam ducha? Mě se zdá, že tam úplně pidi je ale nevím. Prijde mi, že mam uz spis vidiny😏

Ahoj tohle může být spíš ryska. Já už měla i více viditelné duchy a nic z toho nebylo. A kolikátý den jsi od ovulace. ? Za mě by si to měla zkusit ještě tak za dva dny ☺️
@maca917 děkuji za odpověď 😊 právě si taky říkám, jestli to není jen ryska . V reálu je to víc videt a vždy jsem na testu měla jen bílo tak mě to překvapilo😀 18dc jsem jednorázove zaspinila , ted jsem 28dc a mám den do ms, cyklus pravidelný. A právě nevím, kdy byla přesně ovulace
Bohuzel ....osobne tam take nic nevidim....
Já tam nic nevidím 🙈
Taky vždy v reálu to vidět je a když to chci vyfotit tak na prd 😁 no každopádně ti nic jiného nezbyde, než vyzkoušet další den 🙂 ale přeji ti, aby tam něco bylo 🙂
Bohužel ani na té další fotce nic nevidím, chápu jak se cítíš a jak moc by sis přála aby tam byla.. Vím, co si asi myslíš o utěšování jako je ,, nemyslet na to a ono se to podaří ,, ale ono je to opravdu pravda. My jsme se snažili rok a půl, u každého testu jsem viděla ducha a stejně ta červená mrcha dorazila, pak jsem už prostě ztratila nervy, byla jsem z toho už tak špatná, že mi bylo všechno jedno, na chvíli jsem na to přestala myslet, protože jsem tomu nedávala šance a ejhle, další měsíc jsem si dělala test spíš tak ze zvědavosti bez jakýchkoliv nadějí a ona tam byla krásná druhá čárka, která krásně zesilovala a teď jsem skoro v 36tt 🙂 Pokud víte, že jste oba v pořádku a nejde to, tak vážně zkus vypustit páru, odvaž se 🌸 Držím palečky.
To je penino?
Dekuji holky za odpovědi. Kdyztak jestli neprijde ms tak zkusím test zitra z ranní moči, tenhle je dělaný odpoledne a je to pepino
Teď jsem ti nikde psala že na Penino si stěžuje plno holek . Dělá duchy či rysky ale ty nikdy nezesilí.Musim to i potvrdit přestěhovala jsem se a bydlím vedle DM takže půl rok chodím tam jen pro TT Pepino a půl roku mám pořád rysky duchy jak to nazvat .Nikdy ale nesilí .Pro potvrzení vždy koupená jiná značka a totálně negativní.Toť má zkušenost.Držím palce.
@pajasala dyt to znáš odpoledne menší koncentrace HCG v moči 🌞
@carolineg1 asi biochemko. MS ten den večer dorazila
@pajasala já mám TT negativní zas tak to asi byla opožděná ovulace. Ale ten den byl sex tak třeba....

Já tedy osobně nic nevidím ale chápu jak se cítíš, rok a půl sem lovila duchy. Ať to brzy vyjde 🌸