Vidíte na těhotenském testu slabou čárku?
Ahoj holky vidíte tam něco? Z ranní moči je tam duch a z odpolední skoro nic vidět není.. A minulý týden MS.. Slabá ale trvala 5 dní..

@petta1 udělala bych další test aspoň za 2 dny, hned z rána. Vadné testy nejsou, jakmile se oplodnění vajíčko, začne produkovat HCG hormon, ale může se stát, že se neuhnízdí, ale na prvních testech už HCG se zachytí a na dalším třeba už ne, stalo se mi to letos, testy co dělají falešnou čárku jsou vzácné a je jich minimum. Tak uvidíte za dva dny 😉
@petta1 držím palečky 💚
Mě teď napadlo jestli se neuhnizdili místo jednoho vajíčka dvě a jedno neodeslo s ms.. Ale to bude asi blbost.. Protože ten duch na těhotenském testu je víc vidět než včera.
@petta1 kup te ještě jiný test třeba https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwjcwd... tento nebo z dm nebo zítra ráno zajděte na krev při biochemickem taky chvyli trvá než // nejsou na testu
@lencaa11 Začalo mě píchat u vaječníku. Antikoncepci beru pravidelně. Dnes jsem si dělala ten test, 16 a 12 dní od sexu. Vyšel negativní ale bojím se že je výsledek neplatný neboť moč asi nebyla dost koncentrovaný a testovala jsem brzy. Ms jsem měla, silnější špinění. Je možné, že to píchání je uhnízdění?

@petta1 to vypadá že je to na dobre cestě udělala bych další den test ☘️☘️