Vidíte tam něco?
MS ma prijit za 3-dni, uz jsem to nevydrzela...

Ja nic nevidim, ale je jednoznacne brzo na nejake zavery 😉
Vidím. Jen ať sílí
Fakt tam neco vidite? 😮 ja teda ne,ale ja jsem slepon
Ja Vam dekuji za podporu.... zkusim nebyt smutna, kdyby nahodou nic...
Nevim jestli to k tomu patri, ale trochu me boli bricho... tak se trochu obavam ze to nevyjde... jak ste to mely vy??? Dekuju za vase nazory
A jeste se chci zeptat jestli se to da nejak ovlivnit, aby mi to neodeslo s menstruaci, dekuji
Asi tam ta čárka je 😊 bolesti jakoby menstruační znamenají hnízdění vajíčka, což je dobre, ja to tak měla ty 2-3 dny před ms už dvakrát, tak držím pěsti 😉
My nemáme věšteckou kouli. Nezbývá ti nic jinýho než vydržet
Od prvniho porodu jsem nemela s ms zadne bolesti, takze jsem zjistila, ze menstruuju az na zachode 😀 A ted, kdyz jsem mela ty klasicke ms priznaky, tak bylo jasny o co jde. 😀 Takze muze to znamenat i tehotenstvi.
psala jsem vys pred chvili, je to opravdu carka 🙂 ted jen, aby se mimi udrzelo 🙂 setri se.
Vidím čárečku a přeji aŤ se zadaří 🙂
koukám na čárky..dvě..tak držím pěsti at vše dobře dopadne🙂
Vsem dekuji za vase nazory a podporu, bohuzel i pres silici carku a. Pozitivni hcg jsem dostala mesicky... tak treba priste, mela bych jist kyselinu listovou jeste pred otehotnenim ? Dekuji
Jinak adelko, preji at to vyjde priste. Je to riziko brzkeho testovani. I ja s tim raději nějak pocitam 😉😶
@adelkaaa ja teda nic nevidim.test sem si tenkrat delala poprve asi tyden po meskani menstruace a byl to viditelny silny prouzek..

Jo, ale ještě vydrž. Nemusí to nic znamenat