Viditelná čárka na testu 7-8 dní po ovulaci?
Zdravím, měly jste viditelnou čárku na testu mamatest nebo Sluníčko 7-8DPO?
Snažíily jsme se 18.9. Ms mám dostat cca za týden.
Čárka nabehla hned, odecetla jsem přesně. Nevím co si o tom myslet..

Snažili jste se před 8 dny, na pozitivní test je brzy. Testovala bych, pokud nepřijde MS.
@eliska199666 ja som mala na 8dpo už pomerne viditeľnú čiarku
@katezina11 no mně to tam hned naběhlo tak mne to zaskočilo dost... Snažíme se rok a měsíc...
@eliska199666 takto vyzerali moje, našla som fotku. Držím palce nech pekne zosilnie 🙏
Ty Jooo, tak začínám tomu věřit kéž by to tak bylo 😢..
@eliska199666 uvidíš či bude tmavnúť 🙏 potom to už bude jasné. Držím palce ❤️
@katezina11 děkuji ❤️
Já měla při druhém těhotenství prvního fotkou zachytitelného ducha 10 DPO, den předtím ducha, kterého fotka nepobrala. Takže testuj za pár dní znovu 🍀
@eliska199666 to je brzo na test a na testu nic není pozitivniho
@miryp Já viděla "ducha" 8 DPO, 9 DPO už šel vyfotit a 10 DPO už pěkná čárka - ale to byla dvojčata.
@eliska199666 já měla prvního ducha až 13 dpo
@eliska199666 Jako pěkný duch tam je, klube se čárka. 3 dny do MS, to vypadá dobře. 🥰 Držím pěsti.🥰
@eliska199666 U mě přesně takhle vypadal mamatest i slunicko když mi ukázal falešnou druhou. Přesně stejně se mi takhle tahla ta barva 🥴 udělej jinou značku. Nejlépe Dr max a nebo Livsane. Za těch 5 dnů by měla zesílit víc,… Ale držím palce 🙏🏻
@eliska199666 ano 8dpo už jsem měla hodně silné viditelného ducha a 10dpo už krásná čárka v den ms jsem měla lajnu jako krava která vyběhla hned.
@eliska199666 vsechmy znacky od 7dpo a kazdy den

@eliska199666 zkousej dal, stejny test nejlepe, mela by silit. Porovnavej obden testy, nebo i kazdy den.