Vyhlížíte dvě čárky na testu? Přidejte se!
Zdravím, tak kdo taky marně vyhlíží dvě carky na testu?😇
@janccaaa ahoj, taky čekám 😄 jsem teda dnes 14DPO, ale jsem teprve 22DC, protože ovulaci jsem měla brzy - 8DC (milování ten den a pak den a kousek po té). A 9DPO mě bolelo břicho na MS - pamatuju si to, protože byl Silvestr a břicho mě bolelo tak 3/4 hodiny. Od přípravy chlebíčků jsem chodila na záchod, jestli jsem to nedostala... a 12DPO jsem měla narůžovělý výtok a to bylo předevčírem a od té doby nic - ani bolest břicha a ani výtok nebo MS. Občas mě bolí kozy, ale to mě před menstruaci bolívaji... MS bych měla dostat v pondělí, to bude 26DC, to tak běžně dostávám... Uvidím, ještě vyckavam, jestli menstruace nedorazí. Snažíme se skoro rok, tak nechci být zas zklamaná. Díky za tuhle diskuzi - můžeme čekat společně ❤️
@janccaaa neeee... Jen tolikrát jsem si myslela, že jsem těhotná a nebyla jsem... Byl to pocit, ne // a tím pádem ne biochemka nebo o tom nevím 😄 Hansi prostě nechci dělat test předčasně a být pak zklamaná. To je celé. Podle mě testovat před datem MŠ je zkrátka blbost, co akorát nervuje.
No, mě se teď večer motala hlava a trochu mě bolí podbřišek, taky jsem byla strašně unavená. Jako mám i zánět průdušek, takže to může souviset s celkovou nepohodou a beru celkem hnusný antibiotika 🤷🏼♀️ Tolikrát jsem si myslela, že jsem tehule a nebyla jsem. Každému píchnutí v břiše, střevech, mozku 😄 jsem přikládala k těhotenství a nebyla jsem, takže teď se to snažím nechávat plynout a je mi jasný, že objektivně to může být COKOLIV.
@janccaaa A Ty ovulaci nepoznáš? Anebo kup ovulační testy noooo... Já ji poznám spolehlivě podle hlenu, Frnda má totiž v době ovulace rýmu, jak řekla jedna moudrá žena 😄 a když je hlen přesně takový jaká je rýma čtvrtý den, tak je to ono 🤣 trochu praštěný, ale mě to děsně pomohli, tohle slyšet a líp se vyznat ve svém těle.
@felis ale jo, poznám to obdobi.. Ale presny den a hodinu ne😁.. A kdyz se poštěstí to pojistit jen jednou a pak objevim dve carky, treba i pred ms, tak aspon vim, ze ovulace probehla a ze se vajicko skutecne uvolnilo..a vse funguje, ikdyz se treba pak neudrzi. Nekdy mas pozitivni test a vajicko se stejně ne uvolní... Takhel jsem to myslela.. Ale jo, jinak ej to zbytečný stres, jak říkáš 😁😇
@janccaaa Jojo, minulý měsíc jsem měla 47 dní “zpoždění”, takže jako neskutečný výkyvy… před půl rokem jsem vysazovala antinu no, ale já už při ní měla takto nepravidelné cykly, nikdy prostě nevím, kdy to dostanu, ale teďka jsem začala brát gynex, tak třeba se mi to srovná ☺️ děkuji moc !! Já dám určitě semka vědět, kdyby se něco změnilo 😇
@janccaaa hele, tak mě přišla dneska ms… 😅 ale nepociťovala jsem absolutně žádné náznaky toho, že by měla přijít, vždy mám strašné bolesti a teď najednou jsem se jen vzbudila a překvápko, krvácím 😅😅 43DC včera 😁
No, zatím negativní, uvidíš fakt zítra, někomu nevychází pozitivní testy, ani menší náznaky před očekávanou ms, kdyby zítra nepřišla ms, tak pak další dny testuj a uvidíš 🙈🙈
@janccaaa já jsem 36DC :D a ještě čekám :D
@carolineg1 pane boze, holky😁 vy to máte fakt nějaký divoky😁 a kolik dni po ovulaci?
@janccaaa 12 dpo asi
@carolineg1 a testovalas? 😇
@janccaaa Ahoj, já jsem dnes 6-7 DPO, od včera spinim, ale jen světle hněda nebo růžová krev, nicméně včera to bylo na 1 intimku, dnes jsem ani nepotřebovala intimku, bylo to jen po utreni. Tak čekám co bude, jestli to dostanu dřív nebo co🙁

@janccaaa ahojda, skoro každý den marně vyhlížím 🥹