Vynechání antikoncepce a nechráněny styk
Ahoj,
12.3. jsem přestala brát antikoncepci (a MS mi končilo 14.3., respektive takový ten týden kdy se menstruuje a nebere anc). Pak jsem byla nemocná (nachlazení a zvýšená teplota) a zapomněla jsem opět začít brát nové plato. Začala jsem jej brát až 18.3. A 21.3. jsem měla nechránění pohlavní styk, ale partner do mě nevyvrcholil ("vyndal ho"). O miminko se nesnažíme. Potřebuju vědět jaká šance je, že otěhotněnm (prostinor ani nic podobného jsem si nevzala ale antikoncepci beru teď už pravidelně a ani jednou jsem nezapomněla.) Myslíte, že můžu být těhotná? Nevím si rady..
Nula nula nic... Šance je stejná, jako kdybyste celou dobu užívala, tzn. 0,03% což je udávaná spolehlivost HA. 5 dní po vysazení jste chráněná a začala jste brát 6. den. A hlavně, muselo by se jednat o extra "štěstí", že by byly spermie už v preejakulátu a byly strašně rychlé a vy jste ovulovala i navzdory umělým hormonům.
@hermij Děkuji 😅

@kindlovver pravdepodobnost samozrejme existuje, ale myslim, ze v tvem pripade bude dost mala. Zatim se nestresuj 🙂