Vysoké hCG v 6+1tt, ale vidět jen gestační váček?
Ahoj Maminky,
Chtěla jsem se zeptat. U mudr. Jsem byla 6+1 viděl pouze gestacni vacek. Druhý den jsem si zasla jako samoplatce na odběr hcg s tím, že mám hodnotu 22109. Chtěla jsem se zeptat, zda jste se některá setkala s tím, že při tak vysokém hcg nebylo "nic moc videt" a za nějaký den "vykouklo embrio" předem děkuji za odpověď.
@blondie1234 já 6+3 jen prázdná bublina . Plod a srdce až kolem 9tt buď v klidu
@blondie1234 já byla tenkrát v 6+4 a nebylo tam vůbec nic. HCG jsem měla něco málo přes 5000. O týden později už bylo krásně vidět srdíčko 😊
Moc Vám všem děkuji za odpověď a uklidnění. Me dost vyděsilo, že při tak vysokém hcg by nešlo nic vidět. Tak snad bude vše v pořádku 🙏
Ja mela v 6+1 hcg kolem 40000 a bylo uz i srdicko.
Jako byla bych fakt vklidu, je cas
@blondie1234 holt jsou nektery bytosti dost individuality už od shluku buněk 😃 taky bych byla v klidu. Mě se stala opačná věc. Pludek odpovídal MS na UZ v 7tt a přitom jsem věděla, že byla ovulace dřív, ale ok... UZ asi ví víc než já. No a pri další KT najednou plod o tyden a kus starší a honem honem na 1.screening krev, objednání a musíme to stihnout, jo vy nemáte čas mezi svátky, ale to si musíte udělat 🤦🏼♀️🤷🏼♀️ tvl, jak když jsou domluvene návštěvy pres celou ČR, koupené letenky do pryč a ma to vse navaznost. No, nakonec jsme našly se sestřičkou termín na krev, a 1.screening byl prvni tyden v lednu az ve 14tt (a driv stejne meli dovolenou), ale dojali mě 😃
@blondie1234 ahoj jak jsi na tom ?
@vlasta1981ahoj, já jsem furt tak nějak v napětí 🙈. Týden po příspěvku jsem šla na kontrolu byl v gestacnim vacku i krásně zřetelný zloutkovy. Další kontrola za 14 dnů. 3 dny před kontrolou jsem měla na WC papíře trošku krve. Hned jsem valila do nemocncie a tam překvapení. Z jednoho zloutkoveho vacku jsou najednou dva a verdikt jednovajecna dvojcatka. Bohužel jedno dvojcatko to vzdalo a druhé nemá srdeční akci (jsem 9+0), ale podle mě jsem měla ovulaci až na konci cyklu. V pátek jdu na další kontrolu, tak se modlím, ať tam srdíčko je, ale samozřejmě je mi jasné, že to nevypadá bůh ví jak nadějně.

Mne 6+2 tiež nebolo vidiet plod a hcg vysoké. K lekárke by som tak skoro ani nešla, ale špinila som. O 10 dni na kontrole už bolo vidieť plod aj srdce. Chce to čas. Verím, že všetko bude v poriadku.