Výtok z bradavek, může se jednat o těhotenství?
Dobry vecer,sice se mi to zda divne ale i tak se optam,ms 2.12./eventualni oplodneni) 14.12,jen jednodenni spineni,6.1. slabsi ms a ted 6.2.Jenze 14.1. 8DC testovano a nic.Vytok z obo bradavek mam cca 2-3 tydny.Muze se takhle brzo jednat o tehotenstvi?Krom gs mamavit nic jineho neuzivam.Vytok je ciry.
bohužel ho někdo má spíše v druhé polovině cyklu před MS, já tedy ano. Po otěhotnění jsem ho právě neměla ☹
Dekuji za odpovedi no na 22.2.jsem uz objednana
Dobry den mam na vas prozbycku mam 2 letou dceru a kojil jsem ji 3 mesice potom mi mleko zmizelo a ted asi 3 pry pozoruji vítok z bradavky je to asi mazivo a bolest psrou ale mestuaci ocekavam pristi tyden nevite co to muze byt dekuji
☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Dobry den mam na vas prozbycku mam 2 letou dceru a kojil jsem ji 3 mesice potom mi mleko zmizelo a ted asi 3 pry pozoruji vítok z bradavky je to asi mazivo a bolest psrou ale mestuaci ocekavam pristi tyden nevite co to muze byt dekuji

@ladus88 ahojíky, jen se optám tt je negativní? Já taky měla jednou takový výtok z bradavek a bylo to způsobené vyšší hladinou prolaktinu, takže bych to viděla na návštěvu gynekologa. Jinak já těhu ještě nebyla, ale dle negativního tt soudím, že to asi těhu nebude?