Z prsů vytéká bílá tekutina, těhotenství x nemoc?
holky mám takový problém když jsem ještě těhotná nebyla a začala mi téct bíla tekutina z prsou fakt jen malinko každý den když si prso zmačku tak z něj vyteče něco jako mlíko s vodou dohromady ale hrozně malinko. Těhotná si myslím že být nemůžu včera mi skončila silná menstruace a příznaky jiné taky nemám, tak si myslím že to bude nějakej zánět nebo tak něco. setkala jste se už nějaká s tím ? co to znamená ?
prolaktinu a bere se na to většinou perloderm
@majaaa82 aha :( ajajaj no v tuhle chvilku jsem spíš ráda že to není příznak těhotenství 🙂
at ti udela doktor krevni test na prolaktin a uvidi se jinak by se musel hledat jiny důvod me se tohle presne stalo když sem zacla užívat antidepresiva jako vedlejsi ucinek
@kikinka1200 Pro jistotu si ale zavolej na gyndu a pořeš to s doktorem. Určitě to není normální stav. Asi tam nějaká hormonální disbalance bude.
jojo určitě zavolám takže myslíte že by to mohla být zvýšená hladina proklatinu ?
@kikinka1200 vzpomínám si, že takhle nějak mi to říkal a jmenoval i hormon prolaktin. Jen jsem to zapomněla a jak to fiedlermonika napsala, tak mi to cvalko.
dobře děkuju holky 🙂
@kikinka1200 není zač. Hlavně, ať jsi brzy v pořádku 🙂

@kikinka1200 Mě se na tohle jednou ptal jednou můj doktor, byla to součást diagnostiky k něčemu jinému a s otěhotněním nesouvisejícímu. Tak jsem se ptala, co by to znamenalo a on říkal, že kdybych to měla, znamenalo by to vysokou hladinu nějakého hormonu, který pak v té koncentraci způsobuje neplodnost.