Žádná menstruace, jsem těhotná nebo nemocná?
V prosinci jsem porodila krásného a hlavně zdravého syna...vše bez problému... jenže skončilo mě šestinedělí a tak jsem stále čekala na menstruaci a pořád nic.... otec syna si dával vždy veliký pozor, navíc beru antikoncepci...ale menstruace stále nic... můžu být těhotná? Chtěla jsem se objednat na gynekologii jenže tam semnou hovor rychle ukončili a to tím že u každé ženy je to jiné....(s menstruací,ze některá má menstruaci hned a některá ne). Děkuji za odpověď
Rzdravim menstruace mi meska o 16dni byla jsem u doktora ktery udelal uz a nasel 3 dutinky nic v nich nebylo těhotenství vyloucil z duvodu negativního testu z moci ktery hned udelal pichl vyvolavacku dnes.7 den ms nikde ve čtvrtek jsem delala dalsi test byl negativní a dnes take. Myslite ze bych mohla byt tehotna????????? Ps mam nemoc pcos. Dekuji za odpovedi

Já porodila v únoru a první ms jsem měla až v říjnu, takže můžeš být úplně v klidu po porodu to opravdu může trvat déle než se hormony ustálí a začneš znovu menstruovat, zvlášt pokud kojíš tak to trvá dlouho