icon

Záněty a otěhotnění. Máte zkušenost?

martinakokyova
18. lis 2019

Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat jestli někdo otěhotněl i přes neustále záněty močaku??? Nemáte někdo zkušenost? Děkuji

mondeska1
18. lis 2019

@martinakokyova ahojky, take mam problémy z močákem. Někdy mám pár měsíců klid a někdy zánět i dvakrát v měsíci. V zaří sem měla zánět a pár dnů na to zjistila ze sem těhotná bohužel to nedopadlo a biochemické těhotenství odešlo to samo. Po pár dnech nastala ovulace a hned druhý den opět zánět no a menstruace zase neproběhla a teď sem na konci 9 tt..

loylii
18. lis 2019

@martinakokyova já trpím na těžší formy, kdy beru ATB. Většinou to mám v létě. Při zánětu jsem otěhotněla a bylo to peklo. Nevěděla jsem, ze se zadarilo a ve velkém jsem polykala ibalgin. Pak už jako těhotná dostala slabé atb, který se můžou v tehu. Vůbec nezabiraly. Plus vše dostupné z lékárny. Bohužel v 8.tt potrat. Po první MS těhotná znovu a to už dopadlo😉 ale mezitím jsem brala velmi silná atb.

ivuska1986
20. lis 2019

@martinakokyova Ahojky, šla jsi po příčině- proč se záněty opakují? Tím bych začala. Mě trápily pět let v kuse. Problém byl v tom, že se střevní bakterie dostávaly tam, kam nemají- močák, pochva apod. Jakmile jsem dala do kupy střeva, mám klid. Podstoupila jsem hydrocolon terapii- výplach střev, nasadila chlorellu a začala zdravěji jíst, otěhotněla jsem hned. Pak po kojení se mi objevily střevní bakterie v pochvě- znovu hydrocolon terapie, úprava stravy a vložky Tiande - jsou i jako prevence zánětu. Mrkněte na jejich stránky

martinakokyova
autor
20. lis 2019

@ivuska1986 a za těch 5 let jste nemohla otěhotnět? Nebo az jak jste se vylečila po 5ti letech?