Zkrácení čekání: Nevydařená antikoncepce a možné těhotenství?
Ahoj, je mi jasné, že tu nikdo nemá křišťálovou kouli, ale aspoň si nak zkratim čas do dalšího testu 🙂 Ve čtvrtek byl nechráněný styk, asi zrovna v nejplodnejsim dnu, jaký muže být. Pátek jsem si jela pro pilulku. V sobotu mdlo. Včera bílé testy, dneska duch na mamatestu a ostatní bílé. Mám dvě děti v pubertě a přítele, se kterým nemůžu počítat. Na druhou stranu vždycky jsem třetí chtěla, uživit nás dokážu. Ale teda. No, třeba to zas odejde nebo je to falešné pozitivní. Ale jsem celkem vyvalena.
@titina12 no jooo, já vím. Ale fakt je, ze u obou dětí jsem měla ducha už i pet dni po styku. Teď mi bylo blbě a jelikož by těhotenství byl celkem šok, tak jsem testovala
To neni biologicky mozne, aby 6 dni po oplodneni byl zarodek uhnizdeny a napojeny na tvuj krevni obeh, aby se ti vyloucilo do moci hcg. To se proste nemohlo stihnout, ani za idealnich podminek. Testy jsou negativni a jeden druh hazi falesneho ducha (vidim). Spatne ti klidne mohlo byt z te pilulky (je to docela hnus), nebo sugesce… nerikam ze nemuzes byt tehotna, ale myslim ze se to dozvis nejdriv tak za dalsi tyden.
@mysh_me hnus to je, to souhlasim. No jo, tak holt počkám. Jen jsem na to proste nechtěla být sama.
@prostezena vsak me nevadi, zes to sem napsala 😉 diskutuje se tu i o mnohem vetsich blbostech 😅 a nedivim se ze to resis, dalsi dite jsi neplanovala a najednou je clovek v tyhle situaci a napadaji ho vselijaky coby kdyby… tak se s tim potrebuje nekde sverit, utridit myslenky, probrat to s nekym. Na co jineho by ten mk byl 😉😀
@mysh_me díky za pochopení 🙂 A hlavně opravdu u prvních dvou děti to začalo hodně brzkym testováním.
Ja vidim vse jasne negativni az na mamatest a ten dela duchy bezne, ma az moc barviva
@misha31 jj, vše je stále negativní až na ten jeden mamatest. Teď jsem si udělala ještě jeden jinej a jak se nasakoval, tak tam vylezla čárka a jak se to ustálilo, tak zas zmizela 😁 je to napínavý 😁 a dneska jedu na akci s alkoholem, takže jestli to dítě přežije Nopregy pilulku, festak a chlastacku a po jednom jediným styku tam bude, tak si ho nechám, protože to by byl mimořádně odolnej jedinec.
Tu je krasne videt ako tie testy robia falosnych duchov 🫠 chapem, ze to chces vediet ale pockaj si 14 dni po styku a sprav test. Tam to budes vedet na 100%
@prostezena já měla 8dpo ducha a 10dpo už jasnou čárku první test jsem zkoušela 6dpo a možná tam něco málo bylo ale to bylo takový spíš v určitý úhel za určitého světla. Na těch tvých vidím takové slabounké. Tak snad to to vyjde hod pak echo jak dopadli další testy😀

Pokud dobře rozumím testujete 6 dní po styku?