icon

Zkušenosti s digitálním testem. Pozitivní výsledek po ovulaci?

sofiamarie
13. srp 2024

Dobrý den včera jsem si dělala digitální test vyšlo + 1-2
Včera ráno na mamatestu slabý duch i na maxovi kterého jsem už taky viděla dnes ráno jsem vstavala v 6:00 šla jsem na brigádu ranní moč jsem dala do kelímku a odešla dorazila jsem před hodinou a zkusila udělat test
menstruace má dorazit myslím příští pondělí jsem cca týden od ovulace podle aplikace 8 dni po ovulaci

Zkušenosti s digitálním testem. Pozitivní výsledek po ovulaci?Zkušenosti s digitálním testem. Pozitivní výsledek po ovulaci?
terezie90
13. srp 2024

@sofiamarie ahoj, ano, vidím ducha.....ještě bych testovala dál...🍀🙏🏻Přeji ať sílí 🌹

katezina11
13. srp 2024

Vyzerá to nádejne, držím palce ❤️

sofiamarie
autor
13. srp 2024

@terezie90 opravdu i když jsem nechala v 6:00 ráno na pračku tu moč a odešla a udělala test před cca dvěma hodinami ?

sofiamarie
autor
13. srp 2024

@katezina11 no já si myslím pokud nebude zítra jasnější čárka tak nejspíš falešný🙈
@terezie90

lencaa11
13. srp 2024

@sofiamarie pokud máte na digitálním 1-2 měla bys te cca bejt 1-2 týdny po oplodnění což by test měl už zachitit něco tam je teď aby test sílil

terezie90
13. srp 2024

@sofiamarie ano☺To nevadí, já jsem taky ráno načůrala do kelímku, ale neměla jsem doma test, tak jsem ho udělala až někdy odpoledne kolem 16 hodiny a teď v pátek budu rodit holčičku ☺🌹

sofiamarie
autor
13. srp 2024

@lencaa11 ano no podle aplikace a testu ovu mě to vychazi dnes na 8 DPO

sofiamarie
autor
13. srp 2024

@terezie90 děkuji uvidíme ale pokud zítra čárka nebude o trochu silnější nejspíš je to falešné že?