Zkušenosti s rychlým otěhotněním po potratu: Příběhy a rady
Ahoj 18.11.2021jsem prodělala potrat 5tt
Tudíž se mi nedostavila ještě menstruace , 31.12.2021
Jsem mi ukázali dvě čárky , na testu .
Tak jsem se chtěla zeptat ,děvčata jestli jste to měly podobně a dopadlo to dobře ?
Doktor mi řekl ze až bych přestala krvácet ,at se zastavím na kontrolu,tudíž mi bylo řečeno ze děloha je v pořádku a v původním stavu tak jak ma být , a ze je na mě jak se budu cítit ,ze se teoreticky můžeme začít snažit znovu pokud,nemám potíže (které jsem neměla)
Prosím názor 😊
Nu a jsi znovu tehotna.
A co potrebujes jeste vědět? Doktor ti vse rekl. Nekomu se zadaří ihned. A je to v poradku, nekomu se to opakuje, protoze telo potrebuje cas.
@kristynatynka jako to jsou dálnice! V 5 TT je to skoro jako kdyby těhotenství nebylo, tělo si poradí velmi rychle,jen ta psychická stránka je horší.Tak držím pěsti, ať je vše,jak má být!❤️
@amazonkajanik moc děkuji 😊 mám trošku strach , ale je to 50/50ale modlim se aby sem se miminka konečně dočkala
@kristynatynka tak snad budete mít větší štěstí než my. U nás to byl běh na dlouhou trať, byť se povedlo přirozeně. A to jsem s tím už nějak nepočítala a první týdny dělala fakt těžkou práci,kdy mě i chlapi odrazovali, že to udělají za mě...
@amazonkajanik to me mrzí ,😥😥kazdopadne drim moc palecky at se co nejdřív zadaří😊
@kristynatynka já 1.3. potratila a 1.4. měla pozitivní nový test a teď mi tu běhá zdravý kluk. Držím palce! je mi jasné, že psychika pracuje. 🍀
Gratulace, jasně těhotná.
Ono se i říká že po potratu jde otěhotnět líp, protože tělo už má v sobě mix tehu hormonu a tedy nemusí začínat “od nuly”.
Ja měla ZT v cca 7tt, začátkem 9tt mi na to prisli a šla jsem na revizi. O dva měsíce se zadarilo, včera jsem měla termín porodu ale malé se venku nějak nechce 😂🤷♀️
Takže držím palce ať vše dobře dopadne, zkus myslet pozitivně. 🙂
@ele_nka děkuji
@delphine1 je tak ted sem ohodne větším klidu me si dr pozval az v únoru rovnou na srdíčko vůbec to neuktika😁
@kristynatynka tak dneska takhle😍
@kristynatynka také jsem potratila 7tt a za měsíc jssm byla znovu těhotná a vše se vydařilo. Toto miminko už má hezky “zaseto” a půjde to jak po másle tomu věř🙂))😘

@kristynatynka