Zkušenosti s těhotenským testem Pepino. Jaké jsou vaše názory?
Dobrý večer
Chtěla bych se zeptat na tt Pepino jaké máte zkušenosti mám 3 dny spozdeni vždy mě bolelo břicho když měla má dorazit ale tento krát nic . Tak jsem zkusila 3 testy a vyšli mě tak to ..hned

@vlasta1981 opravdu ? Ach jo a já si myslela že ty carky jsou krásně vidět
@sabca2024 zkus jiný test . Ale hodně holek je s tímto nespokojený . To ale neznamená že tvoje čárky nejsou opravdové
@sabca2024 měla jsem pro posledním zkoušení, měla jsem ten pocit že jsem těhotná a zdálo se mi že vidím čárku, ale usoudili jsme že jw negativní, pak za 14 dní jsem si ho udělala znovu a byl pozitivní, říkala jsem si, budu tak ve 4tt no a já byla skoro v 7tt 😃 vyzkousej jiný test, mě se vždycky osvědčil GS mamatest, vím že na něj hodně ženských nadává, ale za mě nejlepší pro zjištění včasného těhotenství 💞
@sabca2024 případně ho zkus ještě z raní moči, jinak já bych jim věřila 😄 držím palce
Pepino mi prijde taky hroznej.. driv dělaly normální proužky, teď šetří a proužky zúžily. Za mě Mamatest a digitální Clearblue jsou nej. Tyhle mě před necelým měsícem nezklamaly, Pepino jo. Jsem v 8tt.
@felis zkusila jsem další dva jsem ještě měla Pepino a opět to samé . Meškám 5 dnů žádné bolesti nemám před 4 dny jsem měla male bolesti pod břichem jako píchnutí ... A jen spinim ... Není to tmavé špinění ale takové do růžová ... Červená ... Ale hoooodne málo . S těch testu už jsem zmatená
@tehulinka91 tak to je super ...
Zkusím tak za dva dny ... Nebudu. Nějak plašit ...
@sabca2024 držím palce 😍💞
@tehulinka91 ❤️
Ahoj holky ....
Tak MS dorazila ....po spozdenim 4 dny ale měla jsem to jen dva dny a k tomu slabé 3 den jsem začala špinit .... Poslední ms jsem měla 5.11. což v tom měsíci to přišlo dříve .vůbec tomu nerozumím .... Mám křeče pod bříšku .... V noci nemůžu spát ....jsou na mě návaly horka .. má smysl si dělat test ? Prosím o radu děkuji
@sabca2024 zkus clear Blue pro včasné detekování . Je určen pro testování 5dni před vynechání ms a NENI digitální . Mne jediný ukázal tehu i když normální test až pátý den po vynechání . I když možná jedna co ví vše tady ,ti poradí něco mnohem lepšího. . držím palce .
@vlasta1981 tak bohužel tady v lékárně ho nemají musí je prý objednat tak jsem si koupila mama test
@sabca2024 a ten říká co ?
@vlasta1981 vůbec nic .... A druhý den zase špinění pak zase nic pak zase křeče ...m na pravé straně pak zas nic. A moje Dr tam není ....tak že musím počkat až přijde a Zajdu tam .
@sabca2024 ty už máš ale dlouho spozdeni ne ? To nevypadá na tehu.bohuzel . Co Dr ?
@vlasta1981 na konec to přišlo ale bohužel jen dva dny jsem spinila ...w pořád mě bolí prsa.... A malé křeče pod bříšku
@sabca2024 a u Dr jsi nebyla ? Může to být cokoli ale dle mne tehu ne
@vlasta1981 byla řekla mi že zatím tam nic nevidí a že se mi mohla posunout ovulace .... Tak nevím

@sabca2024 nejhorší test