Zkušenosti s testem Intime: Ukáže spolehlivě těhotenství?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s testem intime, po případě jestli se mu podařilo otěhotnět a tento test ji to ukázal. Děkuji
@kackajes Dekuji, minuly měsíc jsem tímto testem testovala a ukázal mi // bohužel to bylo biochemické:/ dnes jsem zkoušela znovu, mám mít 1 den do ms. Něco malinko se tam ukázalo, tak právě nevím🤷♀️
@anonymni123kj123 moc přeji ať sílí 😉
@kackajes děkuji, holky minule psaly, že když to je biochemie těhu, tak další měsíc jste jakoby ,,pohnojena,, tak uvidíme😊
@anonymni123kj123
Je úplně jedno, jaký test pořídíte. Všechny fungují na stejném principu, takže pokud jste těhotná, ať už máte test jakýkoliv, ukáže Vám to.
@nikjean Dobře🙂
@anonymni123kj123 měla jsem 2 biochemická těhotenství za sebou ,třetí měsíc nic ...už to vzdávám ,ale já myslím že je to individuální
@katherine177 to mě moc mrzí:( ale víte jak to je, když chcete mimi tak to nejde, a jakmile je nějaká chvíle kdy nevíte kam skočit, tak mate //🍀 přeji aby Vám to brzy vyšlo❤️
@anonymni123kj123 děkuji 🌹máte pravdu a vám přeji 🍀🍀
@katherine177 děkuji, ono to jednou proste musí přijít❤️ I když to teď zrovna nejde:( tak nebojte, ono se to podaří, já vím jak Vám je:( tolik zklamání:( ale vše se to obrátí k dobrému❤️❤️
@anonymni123kj123 ahoj tak jsme na tom stejne ...ukazala se mi tam v limitu sotva viditelna druha carka vcera po limitu mamatest a dnes v limitu intimed ale. Je opravdu skoro neviditelna
@elinka7295 mám to samé, když jsem se ji pokoušela vyfotit, tak nějaký náznak tam je🤷♀️Ale fakt těžko říct, budeme muset počkat🍀
@anonymni123kj123 jo jo chci to taky zkusit vyfotit ale nejde to ..ty mas ft?
@elinka7295 mám tady, ale fakt nevím jestli jde něco vidět🤷♀️
Není to vůbec vidět:((
@anonymni123kj123 jo vidim to mas jako ja tak to jsem zvedava jak to dopadne 🙂
@elinka7295 já taky jsem zvědavá, za dva dny zkusím další a uvidíme😊
@anonymni123kj123 Kolik ti zbývá do MS? Tvůj test je zatím bohužel negativní.
@nikjean teď to mám dost nepravidelné ale tak 1-2 dny
@anonymni123kj123 vidím ducha
@anonymni123kj123 já pídí ducha vidím
@katherine177 fakt? Tak nejsem blázen🙏🏻
@pajasala jsem rada, ze nejsem blázen🙏🏻
@anonymni123kj123 ale nemusí to nic znamenat ,já měla v den ms takto ,nakonec jsem to dostala o den později
@katherine177 já vím:( uvidíme
@anonymni123kj123 hojky tak jak ? Delala si dnes? Ja udelala a uz mi sel i vyfotit ale nevim no
@elinka7295 něco málo tam je, tak uvidíme no🤷♀️ Ukaz foto ty 😊
@anonymni123kj123 dam jednu neupravenou a jednu upravenou aby si to videla :D a pak ukaz ty
@elinka7295 ale je to rozmazany jelikos mam. Rozbitý fotak tak se divím že to vubec neco vyfotilo

@anonymni123kj123 ano, mám dobré zkušenosti 😉
Jen nepoužívám přiložené kalíšky ale ponořuji jako jiné testy