Změnily cysty na vaječníku výsledek těhotenského testu?
Dobrý den, tak už taky zakládám další vlákno…
Jsem úplně zmatená.
Po zamlklém těhotenství v 8tt, jsem to hned po prvním cyklu nedostala. Udělala jsem si v pátek test odpoledne a byl tak duch, tak jsem počkala na ranní moč do soboty a ukázalo se mi na clearblue + 1-2 týden.
Dneska ( neděle) jsem si dělala mamatest a nic🤷🏼♀️
Měla jsem na poslední kontrole cysty na obou vaječníkách, mohlo by to ukázal takhle ten 1-2týdny?
Děkuju za každou zkušenost a názor, samozřejmě počkám a zkusím třeba za pár dní ale i tak je to dlouhý a jen mi to vrtá furt hlavou.
@pe_tu_ss_ka moc děkuju , že jsem si našla chvilku mi napsat vaší zkušenost 🙏🏼 budu doufat , že to klapne
Držím palce 🍀
Zašla bych na krev v týdnu 2 krát a uvidíte
Pozor na clearblue digital v posledni době hodně falešně ukazoval i ženám při hcg 0....hodně štěstí přeji🍀..zkuste dr.max to je velmi spolehlivý test...
@salmina děkuju, zkoušela jsem klasicky obyč testy a tam furt duch. Pak mi to zas nedalo tak jsem včera znova testovala clearblue digitální a zas 1-2 pozitivni😁
Už jsem se zařekla že budu testovat až za týden a podle toho ta krev kdyžtak. MS furt nepřišla tak uvidíme🤷🏼♀️
Kdybych neměla po termínu MS tak tolik netestuju, ale tohle mi už je divný 😁
Stejně musím počkat tak počkám a kdyžtak na konci týdne zkusím ten dr.max
Zkusila bych jít na krev a sledovat výsledek hcg a ob den znova, jestli se zvyšuje.
@pe_tu_ss_ka já na krev dostanu až nejdříve v pátek 🙊 ale asi to zkusím
Po tom potratu se na to neupínám ale ty pozitivní testy mě matou🙄
Možná jsem měla později ovulaci 🤷🏼♀️
Ale moc děkuju, jste hodný
U toho digitálního je nejlepší vydržet týden, aby byl vidět rozdíl, zda to hcg roste a ty týdny poskočí.. u mimodelozniho jsem měla negativní, pak šílenou menstruaci a pak jsem měla pozitivní test digitální test. A ten po týdnu ukazoval pořád stejné týdny.. nejjistější je ta krev no..
@pe_tu_ss_ka jasný
Asi přišla MS, sice bez křečí a bolesti ale krev dost.
Nechám to teď být a kdyžtak v pátek ta krev😊
🍀
Pokud proběhlo zmlklé těhu, tak může test detekovat ještě maličké zbytkové hcg. Každopádně by to i tak pak bylo dobré odběrem překontrolovat, jestli je už hcg v negativních hodnotách, aby bylo možné otěhotnět znovu
@helen_h já vím, negativní jsem to měla, už je to dýl jen na první ms jsem dlouho čekala 😊
Když je duch na dr.maxovi i minimální tak je to těhotenství určitě ....testy fialove mamatest a sluníčko a galmed dělají někomu duchy I z vody....k tomu digitalu se už vyjadřovat nebudu..býval to jeden z nejspolehlivější testů ale........... býval....

Mě třeba ukázal vždy digitální test těhotenství asi 3 dny před menstruací, ale papírový test neukázal nic. A měla jsem to tak u všech 3 těhotenství, z toho první bylo mimoděložní.