Zmizí duch po úplném zaschnutí?
Je možné aby takový duch po úplném zaschnutí zmizel?

@renat23 to já právě nevím. Je to dva měsíce co neberu ha a zatím to mám hrozně rozhozené. Minulý cyklus trval 32. Dnes jsem 33 dc
Uvidíš, zkus za dva dny další ja teda zkoušela každý den, nejde to vydržet 😄 bud bude silit nebo ne a ms přijde . Držím palečky 🍀
Otestuj ešte zajtra alebo o dva dni. Robila som mama test v oboch tehotenstvách a nikdy mi duch nezmizol. A ukázal mi tehotenstva na 8DPO a 9DPO. Držím prsty ✊
Tak toto mi udělal test sluníčko i mama test úplně stejný duch a po zaschnutí zmizel … samozřejmě z toho nic nebylo ! Už tyto značky TT nekupuji 😤
Já tam vidím hezkou druhou růžovou čárku 😊 sice slabou ale je tam,dělala jste další test?
@karkulka1283 dělala a asi plány poplach. Včera ten samý test nic. Dnes jiný jen pidi náznak něčeho
Ahoj jak si dopadla? Me se dnes stalo to same, viditelny duch a po 2 hodinach nikde nic...
@janisek25 nic z toho nebylo. Vidíš něco tady!?
Jj vidim, slabe ale jo, ja budu zkouset zase zitra rano tak snad to klapne
@janisek25 já zítra také zkusím.
Tak si tu dame vedet 🙂 drzim palce
@janisek25 ano. Já tobě taky 🙂
@janisek25 tak jsem nezkoušela od večera spinim
Ja teda zkusila a negativni 😒
@janisek25 a kdy má dorazit MS?
Hele mam jeste 4 dny, ale mam ovu hned po ms par dni, dcera je tak pocata a syn dokonce z 1 sexu v mesici a hned 3 dny po ms, takze pokud se mi to zahadne najednou nezmenilo tak by mel test uz ukazovat, u dcery asi 9 dni pred ms uz byl duch a silil.
@janisek25 tak držím palecky aby se ještě ukázal
Dam kdyztak vedet 🙂
@janisek25 krásná druhá carecka. Držím palecky.
@janisek25 paráda. Gratuluji
@janisek25 podívej. Je to vůbec možný?
Je tam 👻 přeji aby sílil a vše šlo tak jak má 🙏🏻🍀
Jo je tam a ten uz je peknej zadny extra vykoukavani, tak moc drzim palce at sili 🥰
@janisek25 no jo ale i když byla krátká a slabá MS?
Treba to bylo to implantacni krvaceni, ja ho teda nemela nikdy, ale spoustu holek jo
Tak jak to s tebou vypada?
@janisek25 asi nic. Dnes mamatest stejný jako ten dr. max

Me to taky dělal asi 3 dny pred MS a nakonec z toho bylo biochemko. Kdy čekáš MS?