icon

Značí pozitivní testy a příznaky rané těhotenství?

zuzi_21
13. říj 2024

Ahoj, doufám že mi někdo poradí, podle TT byla téměř vždy druhá čárka slabé vidět ale digitální testy byly pozitivní hned, takže počítám s tím že bych měla být těhotná, ale v pátek jsem našla v moči trochu krve, spíš takové špinění a trochu mě bolelo břicho, tak jsem byla hodně vystrašená a hned jsme jeli do nemocnice , tam mi udělal vnitřní ultrazvuk a řekla že potrat to určitě není, že je tam hodně zvětšená sliznice a že je tam možná taková malá tečka, a že s největší pravděpodobností by teda mělo jít o těhotenství ale v hodně ranném stádiu,,,,nemá někdo zkušenost prosím?

mydlova
13. říj 2024

@zuzi_21 začátek je vždy 50:50. Taky jsem u obou těhotenství spinila až do 14 tydne a dopadlo to dobre. A taky mě bolelo břicho.. když jsi na začátku, tak nic poradně nejde vidět má ultrazvuku. Jde to vidět nejdriv až tak 2 týdny po pozitivním testu. Jo a kdybys začala hodne krvacet, velké bolesti, tak určitě hned na pohovost, muže to být i mimodelozni..

hanaalb
13. říj 2024

@mydlova taky jsem spinila, do ted pricina nezjistena ani u jednoho teh. Cipel,zilka,cokoli

vlasta1981
13. říj 2024

@zuzi_21 ahoj . Měla jsem to v 6+5cca. Na utz jen stín žádná dutinka..hcg 690. Dali mi Ascorutin a zavádět globulky ...neboj vše bude v pořádku

rosalindamelinda
14. říj 2024

Přesně tak no, všechny začátky jsou těžké a nejisté. Všechno je to náchylné a zranitelné. V nemocnici se o tebe postarali a měli ti dát případně medikaci podle předchozí anamnézy a věku. Jak se tu píše, třeba něco na udržení těhotenství, nějaký progesteron.