icon

Značí to těhotenství?

veronika1945
22. říj 2019

Dobrý den, tenhle už značí že jsem těhotná ? Dělala jsem si jiný test a ten mi ukázal tento výsledek

Značí to těhotenství?
hankaviki
22. říj 2019

Ne

nicol22
22. říj 2019

No tohle je podle mě ovulační test. Ne těhotenský.

elwe
22. říj 2019

Těžko říct, obecně ne, tímto testem se zjišťuje ovulace, poznáš to podle toho LH. Hledej testy s nápisem HCG. Ale ovulační testy mohou ukázat i těhotenství, ale nemůžeš si být jistá, jestli je to zrovna tvůj případ.

balogis
22. říj 2019

Toto je ovulační test nikoliv těhotenský,dle výsledku očekávejte ovulaci v příštích pár dnech, klidně zítra

mimi1004
22. říj 2019

Ty neumíš číst návody a krabičky? 🙄

jituli84
23. říj 2019

@mimi1004 asi troll, že to někoho furt tady baví

jituli84
23. říj 2019

@mimi1004 Fakt mazec až třeba za několik let sem budou chodit plakat, že nemužou mít děti apod

shaun40
23. říj 2019

A nebo je to pani která jse rozhodla mít díte po čtyřicítcke do té doby délala kariéru a čekala na prince z hodne tlustým kontem. Já mám příhodu bydlím na větší vesnici a šla jsem z krámu a zastavila me paní a ptala jse jestli pracuji ve smíšeném kolektivu.Odpovídám ano a ona na to jestli ji neseženu chlapa který ji uděla díte😂za finanční odměnu že mi zaplati.Tak jsem se na ni ptala a prý už navštívila místní hospodu a schánela a scháni tatínka.Místní kluci mi řekly že ji před dvaceti lety chtěl každý je to i teť kočka má postavu a vypadá dobře. Ale nikdo ji nebyl hoden.Asi po dvou měsících po tom požadavků jsem šla ke kámošce na kávu a potkala zmiňovanú paní na schodech a šla z odpadkami a přetrhl se ji pytlik z odpadkami a mezi slupkami od brambor mela asi 20 testu do barevných fixou.😕No ujel ji vlak.Třeba ji to psychicky poznamenalo.Tak to nemusí být troll.Třeba chce slyšet že je tehotná.☺

mimi1004
23. říj 2019

@shaun40 Tak to je hodně smutné ☹️ Ale každý svého štěstí strůjcem...

dominikahnilova94
23. říj 2019

Dobrý den, měla bych dotaz. Jsem v 9 tydnu těhotenství a včera jsem byla na pohotovosti s tím, že jsem začala krvácet. Naštěstí se ukázalo že je miminko v pořádku a roste ale našli mi v břiše hematom. Jinak řečeno srazeninu o velikosti 1 cm na 1,5 cm. Po věděli mi, že pokud to poroste o dítě přijdeme nebo se to také může odplavit. Dostala jsem vykladaci čípky do pochvy proti krvácení což nechápu když se na hematom má odplavit a nějaké vitaminy. Mamavit bohužel neudržím tak jako většinu jídla. Otázka zní má s tím nějaká maminka zkušenosti? Prý musím jen čekat ale to teď také není úplně jednoduché. Děkuji

mimi1004
23. říj 2019

@dominikahnilova94 Proč si na to nezaložíš vlastní diskuzi? Budeš mít větší šanci, že ti někdo poradí.

dominikahnilova94
23. říj 2019

@mimi1004 nezlobte se doporučila mi to kamarádka, bohužel pracovat se stránkami ještě moc neumím

mimi1004
23. říj 2019

@dominikahnilova94 Já se nezlobím, ale tady se řeší něco úplně jiného. A stačí kouknout, kde je tlačítko "založit vlastní disku

mimi1004
23. říj 2019

@dominikahnilova94 Já se nezlobím, ale tady se řeší něco úplně jiného. Stačí přece kouknout, jak založit vlastní dotaz. Trochu přemýšlet... Nic ve zlém 😊

2hanah
23. říj 2019

@dominikahnilova94 přesně toto jsem zažila, krvácela jsem masivně od 9. až do 12.týdne a malý už mà 16 měsíců a je v pořádku, stalo se mi to už dvakrát a nikdy jsem nepotratila, byla bych v klidu, jak je hematom umístěný a jak moc blízko plodového vejce?