Značí to těhotenství?
Dobrý den, tenhle už značí že jsem těhotná ? Dělala jsem si jiný test a ten mi ukázal tento výsledek

No tohle je podle mě ovulační test. Ne těhotenský.
Těžko říct, obecně ne, tímto testem se zjišťuje ovulace, poznáš to podle toho LH. Hledej testy s nápisem HCG. Ale ovulační testy mohou ukázat i těhotenství, ale nemůžeš si být jistá, jestli je to zrovna tvůj případ.
Toto je ovulační test nikoliv těhotenský,dle výsledku očekávejte ovulaci v příštích pár dnech, klidně zítra
Ty neumíš číst návody a krabičky? 🙄
A nebo je to pani která jse rozhodla mít díte po čtyřicítcke do té doby délala kariéru a čekala na prince z hodne tlustým kontem. Já mám příhodu bydlím na větší vesnici a šla jsem z krámu a zastavila me paní a ptala jse jestli pracuji ve smíšeném kolektivu.Odpovídám ano a ona na to jestli ji neseženu chlapa který ji uděla díte😂za finanční odměnu že mi zaplati.Tak jsem se na ni ptala a prý už navštívila místní hospodu a schánela a scháni tatínka.Místní kluci mi řekly že ji před dvaceti lety chtěl každý je to i teť kočka má postavu a vypadá dobře. Ale nikdo ji nebyl hoden.Asi po dvou měsících po tom požadavků jsem šla ke kámošce na kávu a potkala zmiňovanú paní na schodech a šla z odpadkami a přetrhl se ji pytlik z odpadkami a mezi slupkami od brambor mela asi 20 testu do barevných fixou.😕No ujel ji vlak.Třeba ji to psychicky poznamenalo.Tak to nemusí být troll.Třeba chce slyšet že je tehotná.☺
Dobrý den, měla bych dotaz. Jsem v 9 tydnu těhotenství a včera jsem byla na pohotovosti s tím, že jsem začala krvácet. Naštěstí se ukázalo že je miminko v pořádku a roste ale našli mi v břiše hematom. Jinak řečeno srazeninu o velikosti 1 cm na 1,5 cm. Po věděli mi, že pokud to poroste o dítě přijdeme nebo se to také může odplavit. Dostala jsem vykladaci čípky do pochvy proti krvácení což nechápu když se na hematom má odplavit a nějaké vitaminy. Mamavit bohužel neudržím tak jako většinu jídla. Otázka zní má s tím nějaká maminka zkušenosti? Prý musím jen čekat ale to teď také není úplně jednoduché. Děkuji
@dominikahnilova94 Proč si na to nezaložíš vlastní diskuzi? Budeš mít větší šanci, že ti někdo poradí.
@mimi1004 nezlobte se doporučila mi to kamarádka, bohužel pracovat se stránkami ještě moc neumím
@dominikahnilova94 Já se nezlobím, ale tady se řeší něco úplně jiného. A stačí kouknout, kde je tlačítko "založit vlastní disku
@dominikahnilova94 Já se nezlobím, ale tady se řeší něco úplně jiného. Stačí přece kouknout, jak založit vlastní dotaz. Trochu přemýšlet... Nic ve zlém 😊
@dominikahnilova94 přesně toto jsem zažila, krvácela jsem masivně od 9. až do 12.týdne a malý už mà 16 měsíců a je v pořádku, stalo se mi to už dvakrát a nikdy jsem nepotratila, byla bych v klidu, jak je hematom umístěný a jak moc blízko plodového vejce?

Ne