icon

Zpožděná menstruace, jak je to s čípkem v době MS?

gambrinkax
18. čer 2015

Ahoj holky chtela bych se vas zeptat jsem 10DPO ms mi meska 2 dny.... diky tomu ze jsem zacla pit kontryhelovy caj (piju uz druhy cyklus) tak se mi ms posunla a stejne tak ovu.Jak je to s cipkem v dobe ms? 😠 Ja mam cipek hodne vysoko a uzavreny ze na nej stezi dosahnu ale dosahnu takto mi zustal od ovu. Vcera bt klesla o 0,3 takze sem cekala ze ms prijde ale dnes zas stoupla ale jen o 0,1 takze se podle me tehu nebudu.

cepanka
18. čer 2015

Při MS se čípek zkracuje, měkne a otvírá se...to že BT stoupla o 0,1 nic neznamená...důležité je, že stoupla...

gambrinkax
autor
18. čer 2015

@cepanka a muze s takovym cipek dorazit ms ? 🙂

cepanka
18. čer 2015

@gambrinkax může být kdykoliv zpoždění..já se třeba nikdy nenaučila to vypozorovat podle čípku....jestli dva dny meškáš, je na čase udělat test..

gambrinkax
autor
18. čer 2015

@cepanka test jsem dnes zkousela jsem 10DPO a je negativni

cepanka
18. čer 2015

@gambrinkax tak jeste vyckat..je brzy...🙂

bajana
18. čer 2015

Ak si 10DPO, tak ti MS ešte nemôže 2 dni meškať, to by bola veľmi krátka lutealna fáza...testuj až 14DPO

cepanka
18. čer 2015

@bajana tak někdo to tak má...ale v tomto případě nepravděpodobné, když se po kontryhelu posunula ovu..cyklus ještě nebude srovnaný...
@gambrinkax

zuzajda20
18. čer 2015

@cepanka mohla se kontryhelem posunout i ms treba na 14 dnu,to by pa jeste mela 4dny cas,ja podle cipku nikdy nic nepoznala a az jsem byla tehu,tak jsem ho prestala zkoumat,ale v den ms byl jeste dole a pri tehu psali,ze by mel byt nahore,tak nevim

gambrinkax
autor
18. čer 2015

Holky celou dobu mam ms pravidelnou jako hodinky..... kotryhelovy cajik mi minuly cyklus posunul ms o 3 dny takze ovu kterou jsem mela normalne 19DC sem ted mela podle ovu testu az 22DC

zuzajda20
18. čer 2015

@gambrinkax tak poku by neposunul i ms,tak bych ho nepila,mi se taky porad ovu posunovala a ms se taky posunula,ale jenom treba o den a tehu se nedarilo,tak jsem presla na drmek a ovu z 19 dne skocila na 14den a ms zustala 28 den a cekame prcka,predtim jsem mela kratkou tu lutelni fazi a proto se asi nedarilo

gambrinkax
autor
18. čer 2015

@zuzajda20 a co je to ten drmek?

zuzajda20
18. čer 2015

@gambrinkax je to nejaka tinktura,ktera se da objednat na netu,jinak se pry neprodava,ja ji objednala u jukla,do te doby jsem pila taky kontryhel a nic a drmek zabral

gambrinkax
autor
18. čer 2015

@zuzajda20 jak dlouho jsi ho uzivala a zadarilo se?

zuzajda20
18. čer 2015

@gambrinkax 3tydny podarilo se hned ten cyklus a to nam to trvalo rok a pul,ale ja mela rozhozeny cyklus a porad se mi ta ovu posunovala

gambrinkax
autor
18. čer 2015

@zuzajda20 gratulace 😉 a jak se to uziva a nemohla by si najit presny odkaz abych videla jak to vypada

zuzajda20
18. čer 2015

@gambrinkax urcite muzu,ale az vecer na pc,tady z mobilu to je o nervy🙂dekuji🙂

gambrinkax
autor
18. čer 2015

@zuzajda20 dekuji ...to nespecha 😉

cepanka
18. čer 2015

@gambrinkax ono taky zalezi, jak ho pijes..mel by se pit jen do ovulace, pak uz ne...a kdyz ctvu tve prispevky nize,tak pokud mas MS pravidelnou, tak je kontryhel u tebe zbytecny..neni na podporu otehotneni, ale na podporu srovnani cyklu...

gambrinkax
autor
18. čer 2015

@cepanka ja sem ho prave zacala pit protoze jsem mela ovu ob mesic i presto ze jsem mela pravidelnou ms tak mi holky jinde poradili at zacnu pit kontryhel .... jinak jsem ho pila do 13DC 😒

gambrinkax
autor
18. čer 2015

@cepanka a ted ty 2 cykly jak jsem ho pila tak ovu sem mela oba dva cykly

cepanka
18. čer 2015

@gambrinkax pokud mas pravidelnou MS, ta musela probehnout i ovu....jen si to asi nezaznamenala...

gambrinkax
autor
18. čer 2015

@cepanka prave ze grafy byly anovulacni a ovu testy negativni tak se docela divim 😕

cepanka
18. čer 2015

@gambrinkax ani teplomer neni vsemocnej....hele, ja v zivote nemela pozitivni ovu test...a BT..? zbytečný stres...vše teplotu ovlivňuje...

gambrinkax
autor
18. čer 2015

@cepanka asi se nato taky vyprdnu hlavne at uz mrcha dorazi at nemam zbytecne dlouhy spozdeni a na ten kontryhel taky prdim

zuzajda20
18. čer 2015
gambrinkax
autor
19. čer 2015

@zuzajda20 Moc dekuju 😉 hned hdu mrknout 😎