Zpožděná menstruace. Je možné těhotenství navzdory vyšetření?
ahojky,
nikdy jsem nevěřila, že tento dotaz napíšu a nad podobnými dotazy vždy kroutím hlavou, ale momentálně není možnost udělat TT.
Poslední menstruace mi skončila 15.2., očekávaná menstruace 10.3. zatím nepřišla. poslední sex, kromě dnešního, byl cca kolem 20.2., pak možná ještě někdy koncem února.
Pak jsem 4.3. byla na PK a mudr., mi říkala, že slezina vysoko, MS by měla dorazit dle plánu, cca za 3-4 dny, tzn podle ní někdy kolem 8.3., dle mého kalendáře měla přijít 10.3. nicméně nedorazila dodnes.....moje otázka je, bylo by na tom UTZ ze 4.3. už něco případně vidět? Vysoko slezina je vždy před MS nebo může mít souvislost i s případným těhotenstvím? Provozujeme nechráněný sex....
Důvod, proč by se MS měla zpozdit není....
K testu se dostanu nejdříve v pondělí, a to ještě s velkým otazníkem...
Moc díky za zkušenost ptám se zejména kvůli tomu UTZ, vím, že jediná spolehlivá ochrana je abstinence. Jinak Těho zatím cíleně neplánujeme, nesnažíme se... ale kdyby přišlo, nevadilo by nám to...
Vždyť MS může dorazit třeba zítra.
Řekla bych že háček bude někde jinde tehotensvi už by se dávno ukázalo vysoká sliznice může mít i jiné příčiny ( hormonální ,nebo nějake zdravotní problémy taky to samé i Ms je možné že vám cyklus nejede jak má zašla bych na pořádné vyšetření ) a na krev na HCG
@j.a.n.i taky si myslím, že před termínem opravdu dr nemá doktor šanci něco vidět (kromě dělohy nachystané na menstruaci/hnízdění). Pokud provozujete nechráněný sex, ta pravděpodobnost tu je celkem velká.
Jinak zkus vydržet do pondělí v klidu, ono se to ukáže jak to je (buď na testu nebo na wc).
Tak si udělej test a budeš vědět hned.
4.3.by lekar rozhdone nic nevidel. Vyckat do testu.

Ne, 5 dni před ms neuvidí doktor na utz lautr nic.