Zpožděná menstruace, špinění, co to může být?
Ahoj. Nejdříve se mi opozdila menstruace o 9 dní. Další měsíc jen 2 dny špinění. A teď jsem to měla dostat 23.2 a pořád nic. Nevíte co to může být? Jo a je mi 14 a většinou mývám menstruaci 5 dní. Opožděnou ji mám max. 3 dny.
@adelinkalentilka
Pravděpodobně je ti to,ze je ti 14 a nemáš ustáleny hormonální hladiny. Nikdo ti lip,než Absintka neodpoví, protoze má prostě pravdu, potřebuješ lékaře. Jestli ještě nemáš svého gynekologa,porad se s mamkou,nebo někým blizkym a ony ti poradi někoho konkrétního..
@keksikova1 Nebo druhá možnost, neřešit to a počkat až se to ustálí, ve 14 ještě není důvod to řešit s doktorem...
Nechápu proč tohle neřešíš se svojí maminkou.Menstruační cyklus se ustaluje asi 2 roky.
@j.a.n.i zde jen nevime zda sexualne zije nebo ne. Pise uz po nekolikate.
@absintka19 Tak ve 14 předpokládám, že ne, když je ještě pod zákonem...
Ve čtrnácti bych se ničeho nebála, pokud tedy dodržuješ zákony. Prostě se to v tomhle věku někdy stává.
Nemám kluka.
@adelinkalentilka copak ty se nesvěřuješ mámě, když máš nějaké pochybnosti nebo trápení?
Mám holčičku ještě malou, ale doufám, že za mnou kdykoliv přijde.Vždycky tu pro ni budu.
@j.a.n.i to je spousta veci nezakonych a lidi je delaji 🙂 ale chapu te 🙂
@absintka19 To je fakt, některé taky porušuju (třeba rychlost), ale sex ve 14 mi přijde brzo...
@j.a.n.i proto jsem říkala, ať se poradi s mamkou 😉
Mam otazku? Kdyz sem to dostalo a 4dni driv a beru jeste prášky čím to může být 😔
@j.a.n.i OT, dcera bratrance, běžná rodina, naprosto "zdravá" rodina, tím myslím bez problémová.....přesně ve 14 zahájila sexuální život s klukem, s kterým rok už chodila, maminka ji vzala k lékaří, bere HAK. Takže tak. Nemám na to názor.
@luci_nka17 ani s práškama to nemusíš mít na den přesné.
Já bych hlavně prášky ve 14 bez kluka vysadila uplne. Proc to proboha každý hned napíše?
@johnirvingfan Protože zakladatelka nepsala, že bere prášky, to je někdo jiný...
@j.a.n.i
Aha
Mam otazku co znamená úzká slinice a co to muze byt vse priciny?

@adelinkalentilka kolik diskuzi jeste zalozis? Uz jsem ti nekolikrat odpovidala. Takze naposled: zajdi si k lekari-gynekologie.