Zpožděná MS, odpolední test pozitivní?
Ahoj holky, moje kamaradka ma zpozdenou MS a udelala si ted v oraci tehu test a vysel ji tamto, za me v tom teda lita 🙂 co myslite vy? 🙂 doporucuji zvetsit fotky, ale ja to vidim i ve zmensene podobe 🙂

kamaradce gratuluji 🙂 sice se mají dělat ráno je to přesnější ale já uz jsem to nemohla vydržet dělala jsem si po 10 večer když jsem přijela z práce byl tam taky takový duch o dva dny později už byl duch jasný 🙂
Dekuji 🙂 snad tomu uz konecne zacne verit 😊 me totiz nejak neveri 😒 asi si to zacnu brat osobne 😂
Určitě 🙂 i kdyby ne ať si udělá za dva tři dny ráno druhý určitě ti pak uvěří 😀
@dyslovka Určitě bych si to nebrala osobně 🙂 chápu tvé pocity ale aji jeji já měla dva pozitivní testy a stejně jsem pak podezdrivala i Dr 😀 musela mne to asi 5x ukázat na ultrazvuku
Ja to myslela jen ze srandy 🙂 kdyby se to stalo me, verila bych tomu hned, i kdyz je pravda, ze myslet si muzu tohle, ale ve skutecnosti bych treba taky neverila 😂
No, mě se nechce věřit tomu mému dnešnímu odpolednímu negativnímu😠angry:
18 dní po OV 4 den zpoždění a bílo.
Po roce snažení s MS přesnou jako hodinky😢
Nejhorší bude, říct to příteli, ten je celej nadšenej, že bude malej "bejčka" po taťkovi...
Každopádně kamarádce zakladatelky velká gratulace🙂
Tiše závidím i toho ducha. Ať jen sílí....
@dyslovka jasný 🙂 já tomu asi nevěřila protože to bylo neplánovaný a ani mne nikdy ve snu nenapadlo ze bych byla jednou mámou ,clovek nikdy podle mne neví, jak zareaguje ono je to jiné az to přijde 😀
@michaela6599 ale mas teda moc krasnou tu malickou 😍😍
@dyslovka děkuji 😍😍
@michaela6599 : nemas zac 🙂 nechces mi taky jednu vyrobit? Tak stejne krasnou 😍 // to byl jen for 😊
@dyslovka já vím 😀 já říkám že to byla spíše práce tatínka 😀 jako kdyby mu z oka vypadla 😀😍
@michaela6599 : me prave prisla hodne podobna na vas :-O 🙂 😊
@dyslovka no vidět tatínka tak už ne 🙂
@michaela6599 : je to mozne 😊 a jak jsi spokoje a v materstvi? Psala jsi, ze by te nenapadlo, ze budes jednou mamou 🙂
@makawe : taky ji tise zavidim 😊 snazili jsme se rok a pul a uz jsem to vzdala, ale porad to ve mne nejak je 😂
@dyslovka jsem strašně spokojená.malou miluji sice byla neplánovaná ale opravdu jsem strašně za ní ráda i když občas to není jednoduchý...když si to tak promítnu zpetne proč jsem se bránila dětem byl asi největší důvod moje (máma ) sice je ale já říkám že nemám mamku.Byl to hlavní důvod protože nás opustila když jsme byli malí s brachem a hodně nám zkomplikovala život hodně jsem si to vzala na sebe a nechtěla děti abych nebyla stejna protože jsem povahove a celkově byla jako ona.
@michaela6599 to me mrzi, ze jsi mela tak tezke a komplikovane detstvi ☹ ale o to krasnejsi ho udelas sve dceri a verim, ze ona ti to vrati svoji lasko a duverou 🙂 doufam, ze ten pocit materstvi taky nekdy zaziju 🙂
@dyslovka přesně tak 🙂 snažím se aby malá měla lepší dětství než já a nechodím po stopách své matky.jinak děkuji za podporu ❤ určitě držím palce
@gabrielle96 falesneho ducha mohou udelat asi vsechny, ale tenhle mi prijde hezky. Nemyslim si ze by byl falesny 🙂
@novamamina dekuji za nazor 🙂 ms mam totiz nepravidelnou a jsem ted 31dc a snazili jsme se prvni mesic tak se mi tomu nechce verit 🙂
@gabrielle96 tak uvidis treba za dva dny, az si udelas dalsi. Ale zatim to vypada hezky 👍
@gabrielle96 nechci ti kazit radost, ale ja mela na gs mama testu taky takoveho ducha, ale nic z toho nebylo, dela falesnaky ☹ ale uvidis, treba to nebude tvuj pripad, ale ja myslim, ze z toho nic nebude ☹ dej pak vedet, jak jsi dopadla 🙂
@michaela6599 to je dobre, tady vidis, ze nejsi jak tvoje maminka 🙂 ❤
Tehotenske testy nedelaji bezne falesne carky. To, co zena povazuje za falesnou pozitivitu, je ve skutecnosti biochemicke tehotenstvi. Cili, embrio se zahnizdi, ale je poskozene a rychle odchazi. hCG se chvilku ale tvori, vzroste i na detekovatelnou hladinu.
Falesna pozitivita muze byt zpusobena tez velkou cystou ci nadory, ale to je minimum pripadu. Nektere testy maji viditelnou rysku, carka je ale tenka a ma sedou barvu.

Ty fotky se zvetsily sami, le i tak doporucuji na ne kliknout, jsou pak ostrejsi 🙂