Zpožděná MS, pozitivní těhotenské testy a pak negativní
Máte někdo podobnou skušenost.63den mi mešká menstruace.Děhem cyklu jsem 34 a 35 den hned po sexu měla lehce krvavý hlen ale jen na toaletní papír a to samé i 42 den pak už ne.Menstruaci nemám pravidelnoum .Teď jsem si dělala TT.2.4 tedy 57den a byl lehce pozitivní další jsem dělala 5.4 byl pozitivní ale už méně než předchozí skoušela jsem tedy více značek a ukázaly taky slabou pozitivitu.7.4 už byl test skoro negativní takový duch.A dneska uplně bílý.Všechny testy jsem dělala s ranní moči.Ještě navíc jsem nemocná tak od 3.4 takže hodně piju čaje s citronem a medem mohlo to ovlivnit testy nebo to může znamenat nějakou nemoc.Od zjištění prvního testu beru Ustrogestan ale ten nejspíš test neovlivní.Musím jit k lékaři nebo prostě počkat jestli se menstruace ještě dostaví s tím že nejspíše jde o neprosperující těhotenství a plod odejde sám nebo to může být nějaká nemoc případně poslední testy jsou vadné.Před těhotenstvím jsem už 2potraty zažila. Navíc nemám žádné bolesti.Moc děkuji za odpověď Katka
Plánuju jít v pondělí a uvidíme 🙂 i kdyby to nebylo nakonec těhotenství snad to nebude nic špatného.U nás mě vezmou hned na počkání
Ahoj, mě se teď stalo něco podobného, akrotát bez hlenu, nemoci a celkově jsem asi už 81 DC (rozházený cyklus po vysazení HA). V podnělí jsem měla slabou čárku na Pepinu (ikdyž asi byla úplně jinde než by měla být), v úterý další slabá růžová čárka na Mamatestu a ve čtvrtek na Mamamatestu se objevila až po limitu a byla slabší než ta úterní. Do včerejška mě bolelo v podbřišku a v noci jsem občas měla křeče až u pupíku. Dr měl dovču, takže mám v plánu testout ještě zítra a v pondělí se ať tak či tak objednat.
Hcg zacne klesat v tele tehotne az nekdy po 15tt... Jinak me kdyz se na testu obevila druha carka (byt slaba) , vzdy jsem tehotna byla. Ale sestre se nedavno stalo ze mela taky dusika, a za 2 dny snehobilo. Ale zadarilo se ji hned za 2 mesice, a je taky tehu 🙂 Drzim palce.
@katkadasty
Já jsem měla pozitivní testy, které postupně slábly a bylo to biochemické těhotenství
@camillaq a muzu se zeptat kdy plod odesel za jak dlouho od prvniho testu
@katkadasty během cca 10 dnu test zeslábl, tak jsem šla k dr., v děloze nic nebylo, tak jsem dostala injekci na vyvolání ms, ta během pár dnů přišla

Ahoj,určitě jdi k lékaři. Já jsem tu na MK četla,že když hladina HCG dosáhne nějaké úrovně,tak zase klesá (v té moči)...Dr ti udělá ultrazvuk,popřípadě testy z krve a budeš to mít nejjistější. Objednej se hned v pondělí,když poprosíš,tak tě vezme i urgentně a uvidíš..🙂 Nebo případně na gyn. ambulacni do tvého města,ta by mohla jet i dnes..🙂))) Držím palce,ať je vše v pořádku🙂