Zpoždění menstruace 10 dní a těhotenský test negativní
Ahoj holky, poslední ms byla 23.1. a další měla dojít 27.2. Vždy jsem měla pravidelný cyklus a teď 10 dní zpoždění. Tento cyklus jsem se zařekla, že nebudu nic hrotit, měřit a nechám to osudu. Nevím, jestli ovulace proběhla, tt jsou stále negativní a před chvíli jsem si udělala ze sranduy ovu test a čárka je silnější jako kdyby mi měla ovulace dorazit.. nerozumím tomu. Nemá někdo zkušenost? Je možné, že bych mohla být ještě těhotná? K dr. se chystám zřejmě příští týden.
Ahoj, Před pár týdny se tu podobné téma řešilo, na název diskuse si bohužel nevzpomenu, ale slečna tam psala, že měla strašné zpoždění, dokonce snad 3 týdny a testy stále negativní, všichni jí psali,ať se raději na těhotenství neupíná, že je to naprosto nepravděpodobné a hele - najednou ty dvě čárky vyskočily...Takže tak. Nicméně znamenalo by to, že jsi musela mít posunutou ovulaci na později. Pokud víš jistě, že ovulace proběhla v polovině cyklu, test už by těhotenství ukázal...Myslím, že těch 14 dní po ovulaci už to ukáže každý test, minimálně ty citlivější desítkové určitě.
Já bych zase tak 3 dny vydržela. 🙂 Těšení se bývá často to nejlepší. 😉 Dokonce existuje i krevní domácí test ZAP se jmenuje, nebo tak nějak...ale nemám s ním osobní zkušenost.
Ahojky, jsem na tom podobně. Poslední MS byla 31.1 a mam zpoždění teď 5.den. Vzdycky jsem MS měla pravidelnou. Prvně jsem si rikala, že je krátký mesic tak to začne později. A stále nic. Tt testy negativní. Jen občas teochu bolesti pod bříška jako před MS. Tak já také vubec neviiiiiim ☹
Holky, děkuji za Vaše odpovědi a názory 🙂. Blbé je, že vůbec netusim, kdy ta ovulace byla. Každopádně v polovině cyklu určitě ne. To jsem si hlídala a jak nic nepřišlo, tak jsem se na to s prominutím vyprdla :D. Takže buď nebyla vůbec ta ovulace a přichází až teď nebo byla někde na konci před ms. To je dilema :D. Ale asi ještě chvíli vydržím a uvidím. Snad to nebude třeba cysta :(
Ja neměla 4 mesice ms, kdyz jsem vysadila kortikoidy (masti). Jinak zpozdeni vzdy (podruhe,) znamenalo tehu.
Já neměla menses 3 měsíce, ale přikládám to šoku z vysazení antikoncepce + výraznějšímu úbytku hmotnosti.
Dobrý den přeji
jmenuji se Jana a je mi 24 let, s přítelem se už půl roku snažíme o miminko. Stále se nedařilo, ale teď jsem v zoufalé situaci, 24.2 jsem měla dostat menstruaci a nedorazila v den, kdy měla dorazit menstruace, jsem měla růžový výtok, který zmizel a od té doby už nic. Jen hustý bílý výtok, nesvědí nic, takového píchání v podbřišku sem tam a prsa mě bolí. Po ránu mi je nevolno, ale nezvracím. Mohla bych čekat miminko? Nevím, za jak dlouho si můžu udělat test? Děkuji za radu a odpovědi.
@slzastesti1993 Test už si můžeš s klidným svědomím udělat. Už by mělo být vidět, jestli jsi nebo nejsi těhotná. 🙂
No to teď bohužel nemohu lékárna je tady zavřena a dlouho bude :( nemůžu ani spát jsem nesvá nervózní že mohu být i nemocná proto prosím o odpovědi zda to může být těhotenství na gynekologii sem objednána v patek
@slzastesti1993 Tohle ti ale přece nikdo takhle na dálku nepoví... nejsme vědmy. 🙂 Těhotná být určitě můžeš...ale taky nemusíš. Vím, že tohle asi "slyšet" nechceš, ale budeš si muset počkat...Ty bydlíš někde na vesnici, že není možnost si koupit testík? Někdy mají testy i v supermarketech a určitě jsou v DM drogerii...
@slzastesti1993 ano může to být těhotenství, ale opravdu to zjistíš až z testu nebo na gyndě 😉
Právě žiji v malém městečku kde nejsou drogerky nic takového jen lékárna a ta věčně zavřená https://www.modrykonik.cz/profile/ajronka/ mohu se zeptat jak jste dopadla ??
@slzastesti1993 aby ji prislo upozorneni tak u konverzace dej odpovedet nebo @jmeno, tedy @ajronka
@absintka19
koukam ze cekate miminko 🙂 tak at jste zdravý oba 🙂 také bych chtěla ale nedaří se no snad už se zadarilo 🙂
@slzastesti1993 taky se nedarilo, az IVF se podarilo. Dekuji. At se brzy zadari, vim jake to je.🌷
@slzastesti1993 no příspěvek jsem psala včera a měla jsem 10 dnů zpoždění a dnes 11 dnů zpoždění. Zítra zkusím tt 🙂
@moncici89 bud potvrdi tehu nebo pichnou vyvolavaci injekci na menzes-posunuti muze mit mnoho pricin od tehu, pres nemoc, stres, zmeny v organizmu nebo hormonalni posun.

Ahojky, mně ovu test těhotenství ukázal. 8DPO, tedy v době, kdy měl být totálně negativní, byl jasně pozitivní (testovací čárka byla stejně silná jako kontrolní). Za dva dny jsem pak měla pozitivní i tt. Bohužel to asi nedopadne, ale to je už jiná kapitola. Držím palce.