icon

Zpoždění menstruace a časté zvracení. Může jít o těhotenství?

tehulkamaminka
28. dub 2022

Zdravím,

Měla jsem to dostat 10.4.
jenže jsem to 9 dní nedostala a pak jsem 4 dny krvácela.
12.4. jsem ráno tak 2x zvracela a 22.10. jsem 3 hodiny tak cca 17x odpoledne zvracela.
Samozřejmě když se blížilo očekávání bolelo mě klasicky břicho a když jsem pak krvácela 19.4. tak mě také trochu bolelo břicho. Tak zkusím počkat do příštího cyklu a pak navštívím lékaře.
Co myslíte? Byl někdo takhle těhotný? Děkuji za odpověď zda to měl někdo podobné.

levandule_k
28. dub 2022

Proč si neuděláš test.
4 dny je tvoje obvyklá délka menstruace?

clori
28. dub 2022

@tehulkamaminka test si si robila? ak nie, sprav si. ak je negativny, chod ku gynekologovi na krv a na utz. je mozne, ze mas cystu alebo hormonalnu nerovnovahu, ktora sposobila anovulacny cyklus. MS je vtedy casto oneskorena aj niekolko tyzdnov.

anickaaa28
28. dub 2022

Ale pises ze si 4 dny krvacela ne?Tak jake dlouhodobe zpoždění???Pokud je to tak tak bych to brala jako normální opožděnou ms.....A pokud je i test negativní tak o těhotenství pravdepodobne nejde,pokud nemáš jiné potíže zajdi si pro klid duše na gyndu.

tehulkamaminka
autor
28. dub 2022

@anickaaa28 test právě, že pozitivní je

tehulkamaminka
autor
28. dub 2022

@levandule_k ne obvyklá je 7 dní délka menstruace a test před krvácení pozitivní

anickaaa28
28. dub 2022

@tehulkamaminka Takze jis mela zpozdeni a pak jsi krvacela 4 dny?Bylo to silne krvaceni nebo spis špinění?Delala si test po krvaceni?Pokud mas i po krvaceni test pozitivní, tak jedine dr.Muze to byt mimodelozni a nebo i normální těhotenství. Ja si udělala test 14 dc,jako 14 dni od zacatku ms a duch tam byl.Ukaz testik.Muze to byt I tvůj případ jako jsem to mela ja.Mela jsem poslední ms 27.11. Trvala 4 dny a byla to fakt síla,myslela jsem si ze to bylo covidem který jsme s detma doma prodelali.No a o pár dní později jsem zjistila že jsem těhotná. Ted uz 23 tyden.

eloana
28. dub 2022

@tehulkamaminka tak zkus znova… ja pri tehotenstvi v den ms krvacela, ale test i pres krvaceni silil..

tehulkamaminka
autor
28. dub 2022

No tak moje kamarádka krvacela v 3 měsíci, sestra ji řekla v nemocnici no to je potrat a na to doktor pak na ultrazvuku ji uklidnil, že ta krev je kolem dítěte a, že dítě je v pořádku. Tak moje 2 kamarádky zakrvácely a teď jim to doma běhá, ale já pujdu k doktorovi raději, to je jistější. Jen jsem si myslela, že tu byl někdo v podobné situaci.

anickaaa28
28. dub 2022

@tehulkamaminka Test mas i po krvaceni pozitivní?Ukaz testik. Pokud je silnejsi i po krvaceni,muze to byt dobre ale vic ti řekne dr.

vandavivanda
Odpověď byla odstraněná