Zpoždění menstruace: Mohu být těhotná nebo je to stres?
Ahoj mám dotaz.
S manželem jsme měli styk 19.7 na dovče.
Momentálně mám 9 den zpoždění .Menstruaci dostávám od porodu vždy pravidelně kolem 22 .
Mám občasné bolesti v podbřišku ,jsem unavená ,občas je mi nevolno ,jinak se cítím v pořádku. Byla jsem i nastydlá nejspíš z bazénu. Docela dost jsem měla dlouhodobý stres .
Dělala jsem si tri testy všechny negativní.
Ovulace počítám ,že je vždy od toho 4 dne v měsíci .
Momentálně jsem 38 den cyklu.
Mám sedmiměsíčního syna a další dítě bohužel nechceme ze zdravotních a osobních důvodu. Syna kojím.
Styk máme nechráněný ,ale manžel si dává pozor a je si jistý.
Zajímá mě názor zde ,jestli je možné ještě těhotenství,nebo to může být po porodu a tím,že kojím. Jestli ano ,tak jestli je normální že pár cyklu jsou kolem 30-31 a teď takové zpoždění,jestli je to možné.
Ještě jsem zapomněla vypadávají mě dost vlasy a mám sem tam modřiny po těle.
Jsem dost stresový tip ,takže příznak jak nevolnost prisuzuji stresu.
Děkuji za názory.
@ajakordi pokud kojite cyklus může od hormonů bejt rozházeny modřiny ,vlasy je od kojení skrz vytaminy tělo potřebuje dodat jinak i stres je možný a to že do dává pozor to bych úplně nebrala na 100% za ochranu jsou můži které mají kapičky ještě než jsou na konci... Asi bych zvolila radši ochranu a pro svůj klid udělej te za týden test ...cca ...
@werik153 taky si myslím,musel by to být velký zázrak
,protože podle mého výpočtu se prostě nemá spermie jak oplodnit ,musela by víc jak 14 dní přežít a to je nereálné a ještě když si manžel dává dost pozor.
No snad teda nebudu ,protože opravdu by se to teď nehodilo.. Říkali jsme že druhé možná v budoucnu,ale až časem , člověk je rád ,když má na to uživit jedno dítě ,pro nás je druhé dítě už až až, hlavně v dnešní době,kdy je vše drahé nu..
@lencaa11 ano pokud se potvrdí ,že nebudu ,tak to si pište,že chránit se budeme víc, hlavně já,buď nějaká antikoncepce a nebo prezervativy...nechtěla jsem prostě po porodu hned antikoncepci a cpat hned do sebe chemii no...hold teď se uvidí ,ale břicho mě bolí spíš jako při zánětu,bolest v podbřišku a občas křeče ,ale to může být k nafouknutí ,jsem strašně nafouklá děs 🫣
@ajakordi šance jsou malé, ale kamarádka takhle otěhotněla … takže bych to řešila jinak, pokud nechcete další bejbo… kdyby vám to bylo šumak, tak to bude vychazet xlet…jinak já měla nejvíc příznaků pokud jsem těhotná nebyla .. a když jsem byla, tak pocitově jsem to pokaždé měla kazdou chvíli dostat, jen se pořad nic nezvykle nedělo …
@janule0123 uvidíme včera jsem byla na Gynekologii a jdu dnes na krev,tak se dozvím jestli jsem nebo ne ,ale spíš paní doktorka si myslí že to bude kvůli mé dietě skrz kojení co mám a úbytek váhy (po porodu 23kg dole) stres a další ...tak snad je to tohle a nebudu muset na přerušení..

@ajakordi pokud si je jistý tak je šance na těhotenství fakt minimální. Může to být z nastydnutí, stresu .... čeho koliv.