icon

Zpoždění MS

nellynka123
10. čer 2018

Zdravím, mám dotaz MS měla přijít 6.6. Ale pořád nic už 4 den mám zpoždění ale test byl 7.6. Negativní už 2 dny mě bolí prsa myslíte že jsem těhotná nebo mám čekat že přijde MS ?
Vždy když mám dostat MS už tak 4 dny dopředu mě bolí prsa a břicho ale teď mě bolí jen prsa a břicho vůbec díky za odpovědi

letadylkokane
10. čer 2018

@nellynka123 muzes byt a nemusis. To ti tady fakt nikdo nerekne. Udelej si dalsi test a kdyztak navstiv lekare.

vendelinka08
10. čer 2018

@nellynka123 7.6 byl test negativni..dnes je ale uz 10.6. Co zkusit dalsi test?

ruzicka06
11. čer 2018

@nellynka123 Já to měla stejné. MS pravidelná, ale minulý měsíc týdenní zpoždění - tak jsem myslela, že už jsem konečně těhu, ale testy byly stále nagativní. Nakonec ms přišla. Takže můžeš být i nemusíš být těhotná. Zkus ještě testovat. Pokud by ms třeba do cca 14 dní nepřišla, pak si příp. zajdi k dr.

nellynka123
autor
11. čer 2018

Dnes jsem si dělala další a nic tak ještě počkám ☺

preiba
11. čer 2018

To už by bylo vidět 🙂 Asi si dává jen na čas... Po 14 dnech se chodí na vyvolávací injekci... 🙂

pavca1982
11. čer 2018

Já měla 10tý den po vynechání MS tak slabého ducha, že test byl téměř negativní.

klaranagy
11. čer 2018

@nellynka123 Můžeš být ale nemusíš, 10 dní je taková šedá zona. Pokud máš podezření, že můžeš být těhotná, tak navštiv doktora a ten ti udělá test z krve a budeš to vědět jistě 🙂.

balogis
12. čer 2018

@nellynka123 u každého to je jiné zřejmě,ja měla u dcery i u syna pozitivní test uz týden před vynechanim ms,samozřejmě,ze druhá čárka byla slabounka,ale byla😍test zopakujte a opravdu nejlépe s ranní moči a kdyžtak se objednejte k dr at vás prohlédne a případně ms vyvolá injekcí

priefi
12. čer 2018

@nellynka123 mohla se Ti opozdit ovulka, to pak prijde ms pozdeji, pripadne tehu se odhali pozdeji 😉

eliska2871992
12. čer 2018

U každého je to jiné ale tak snad se zadaři já jsem šla po 14ti dnech zpoždění na vyvolavačku dnes je 21 den bez Ms a stále nic 😐

jednaholkaa
12. čer 2018

A zkousela si treba ten digitalni test Clear Blue?

preiba
12. čer 2018

@eliska2871992 jakto ? Nějaké rozházené hormony ? To je šílený 😔 Ani nepomohla vyvolavacka?

eliska2871992
12. čer 2018

@jednaholkaa Ne nezkousela má to vůbec cenu když mám všechny TT negativní?

eliska2871992
12. čer 2018

@preiba Netuším. Doktorka mi k tomu poradně nic neřekla. Jen ze na ultrazvuku nic nevidí ze by tam byla cysta nebo zvětšena sliznice taky ne, dělala mi jejich tehotensky test a byl negativní tak jsem šla na vyvolavačku. Do 14ti dnů se má dostavit MS ale vůbec se na to necítím. Jestli to není těhotenství tak budu i rada za ty rozhazane hormony. Jen ať to není nic vážnějšího. 😖 Antikoncepci jsem vysadila před 9 měsíci od te doby MS chodila tak jak měla. O miminko se snazime od května a zrovna když se snazime tak tohle. Nevím nechápu to,je to nějaké divné. Nezbývá mi nic jiného než počkat ještě 7 dni jestli se MS dostaví nebo ne 🤷‍♀️

zombierka
12. čer 2018

Ahoj potrebovala bych poradit zda mate nektera z vas zkusenost. 18.4. Jsem byla na revizi hodne jsem krvacela takze mi pichli injekci na zastaveni. Po 6nedelich jsem sla na kontrolu a za tyden jsem byla na ijekci na vyvolani menstruce 10 dni a nic tento patek jsem sla na druhou a zatim ani naznak ze by se dostavila menstruce jen me strasne boli prsa..dr mi rikal ze po te revizi jsem mela nizkou sliznici a ze po te injekci prvni trosku vyrostla a ze po tehle druhe si mysli ze by menstruace mela dorazit prvni mi dal 50 a tu druhou 60. Myslite ze dorazi?nebo ze jsem tehotna? Boli me a brni prsa. Testy jsou negativni. Myslite ze kdybych byla tehu ze by mi ta sliznice rostla? Dekuju za odpoved

nikolnovotna
3. črc 2018

@eliska2871992 Jak tohle dopadlo? Já řeším něco podobného. Jsem 41. DC a dneska jsem byla u doktorky. Těhotenství nepotvrdila, ani nevyvrátila a pokud se nedostaví do 14ti dnů MS, tak mám přijít, že už mi ukáže mimíska na utz... Ale já kojím, takže u mě se dá pochopit, že to mám rozházené

eliska2871992
10. črc 2018

@nikolnovotna Dopadlo to tak ze jsem dostala vyvolavačku a ms se dostavila do 10ti dnů. Nic z toho nebylo tak se snazime dal 🙂