Kde koupit kalhoty na gumu pro školáka?
Ahoj, máme syna s lehkým mentálním postižením, který je silně nezručný. Nastupuje do školy a já bych pro něj potřebovala kalhoty pouze na gumu v pase. Knoflík nezapne, nerozepne, vázat neumí a i zip bývá někdy problém. Prosím, máte tip, kde koupit takové kalhoty? Prosím, ne tepláky. Děkuji, za radu budu vděčná.
Klukovi jsem kupovala do první třídy Joggery v Reserved. On je hubený, takže bylo celkem těžké sehnat takové, aby z něho nespadly. Jinak džíny gumu seženeš i v Kiku. Ty jsou v pase ale spíše na tlustší děti.
Klukovi jsem kupovala do první třídy Joggery v Reserved. On je hubený, takže bylo celkem těžké sehnat takové, aby z něho nespadly. Jinak džíny gumu seženeš i v Kiku. Ty jsou v pase ale spíše na tlustší děti.
@mishka87 děkuji. Právě jsem ještě zapomněla připsat, že je taky hubený. Všude mám kalhoty dobré, délku taky, v pase veliké.
Za nás velikosti sedí. Ale záleží na postavě. Já do.nich šla, protože syn je hubeňour a sehnat kalhoty je pro něj nemožné. V pase mu byly úplně akorát,.což je u nás nevídané, má je rok a guma asi malinko povolila, protože i když vyrostl, jsou mu pořád pěkně. Pokud by byl robustnější postavy, raději bych volila o číslo větší. Já se kvůli pasu držím s velikostmi při zemi🙂
ja kupovala taky uz do skoly slusny v HM, na gumu,trojpack kolem 600-700 myslim,prijsou mi fajn
Ahoj, synovi je deset, má kombinované postižení. Nosí kalhoty do gumy. Kupovala jsem v Tescu, Kiku, Takku, Sansey, Lídlu, HM. Nosí jeansové i bavlněné, Joggery, kapsáče. Je mu to jedno, hlavně to nesmí tlačit a musi být schopen si kalhoty sám natáhnout. Knoflík nrzapne vzhledem k hendikepu. Stejně tak jsou problém tkaničky. Zip někdy jde, někdy ne. Přemýšlela jsem teď, že bych mu koupila lacláče, ale asi by byla problém toaleta. Takže nic.
Syn nosí výhradně jedny z Tesca, na etré si zvykl. Ale HM i Tchibo mají v sortimentu velmi podobné a za levno. (U syna je i problém s fixací na "účel věci". Jak si zvykne "tohle jsou školní kalhoty", nosí je jen do školy a zároveň odmítá jít v jiných.)
@calvac Mám hubeňoura, co neuznává existenci knoflíků, zipů ani tkaniček na kalhotách. Osvědčily se tyhle džíno-tepláky od Wolf. Maximálně mu zmensim gumu v pase
https://www.olsakovi.cz/riflove:wolf/
Synovi kupuji dziny v takku. Maji zapinani na hacek a zip tam koukam neni. Maji i gumicku na nastaveni sirky v pase. Stoji kolem 250 kc.
Šijeme srdcem, syn už nechce nosit jiné. Jsou pohodlné, s gumou v pase a sedí i hubeňourům. Jsou to jediné kalhoty, které nemusím v pase zmenšovat 😄

@calvac Syn nosí džínové kapsáče od Šijeme srdcem a maximální spokojenost. Máme černé a asi dokoupím i v jiné barvě.